Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Even voorstellen: Joop Tromp | CFO en gerechtsdeurwaarder

Even voorstellen: Joop Tromp | CFO en gerechtsdeurwaarder

Wat doe je bij Syncasso?Joop Tromp

Ik ben CFO en gerechtsdeurwaarder bij Syncasso.

Wat houdt je functie in?

Ik ben verantwoordelijk voor alle financiële zaken van Syncasso en voor de ICT van onze organisatie. Daarnaast ben ik druk met het waarderen van portefeuilles en het ontwikkelen van maatwerk rapportages en voorspellende modellen voor corporate opdrachtgevers, die meer inzicht en grip bieden voor de beste behandeling van hun portefeuilles.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Het relatiebeheer van een aantal van onze belangrijkste opdrachtgevers. De complete financiële huishouding van Syncasso, die naast onze eigen P&L ook het bewaken van een solide bewaarpositie van onze 3den gelden inhoudt. Op ICT gebied zorgen voor een stabiele veilige infrastructuur en een datawarehouse dat snel en betrouwbaar inzicht geeft in de ontwikkeling van portefeuilles. En een groot aantal nieuwe ICT projecten die ervoor moeten zorgen dat we voorop blijven lopen.

Wat is je grootste uitdaging?

De integratie van de systemen van de fusiepartners zo organiseren, dat het samengevoegde systeem door onze opdrachtgevers beter wordt gevonden dan de huidige systemen. Daarvoor moet het sneller, completer, informatiever, gebruikersvriendelijker en toegankelijker worden.

Wat is je doel voor 2016?

In 2016 ten minste één, maar nog liever meerdere platforms realiseren waar onze opdrachtgevers zelf hun credit management met behulp van allerlei online gereedschap kunnen inrichten en monitoren. Het eerste platform is al in gebruik bij een kleine groep opdrachtgevers om met hun gebruikerservaringen het platform nog voor de zomer te introduceren.

Wat wil je onze opdrachtgevers meegeven?

Om de verwachtingen van zowel onze opdrachtgevers en hun debiteur-klanten te overtreffen in het oplossen van het betalingsprobleem, is een gelijkwaardige samenwerking gebaseerd op kennisdeling en transparantie nodig. De meeste synergie ontstaat als we elkaars kennis en ervaring gebruiken om
steeds betere oplossingen te vinden.