Nieuws

Syncasso Tour du Syncasso

25 juni 2024

Samen € 10.156 opgehaald voor de Hersenstichting

Van 12 tot 14 juni hebben onze sportieve collega’s een mooie tocht van meer dan 500 km gemaakt langs al onze Syncasso-kantoren, allemaal voor het goede doel: de Hersenstichting. Op dag één trapten ze van Arnhem naar Utrecht, met een stevige portie wind door het Groene Hart naar Rotterdam, om te eindigen in het bruisende Amsterdam. Op dag twee trotseerden ze de polders richting Leeuwarden, gevolgd door een prachtige rit door natuurgebieden terug naar Arnhem.

Onze toppers werden op elk kantoor warm ontvangen. Juichende collega’s haalden hen binnen. Voorafgaand aan en tijdens de tocht hebben collega’s die niet op de fiets zaten, originele acties bedacht om donaties op te halen: van statiegeld inzamelen tot zelfgebakken taarten verkopen, georganiseerde lunches, barbecues en zelfs een sup-clinic. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen.

Met trots kunnen we melden dat al deze inspanningen hebben geleid tot een geweldige opbrengst van € 10.156! Een enorm dankjewel aan alle donateurs en een speciale shout-out naar: Posbankcycling, Norwegian Energie, Pull and Pray, Gentleman mode, Coop Arnhem Geitenkamp, Feestcentrale, Cyclon, Bye Nutrition, Juffrouw Tok, Restaurant Blauwe Hoek, Hellopicturenl, Xenos Rotterdam Alexandrium en  Droneculture voor hun steun.

Feedback