Over ons

Wij zijn Syncasso

Syncasso gelooft in een intelligente incassoaanpak die past bij de uitdagingen van vandaag en morgen. Betalingsachterstanden hebben namelijk een onverminderd grote impact op individuen, gezinnen, bedrijven en de samenleving. Als innovatieve ketenpartner zoeken wij de samenwerking op in de schuldenketen. Want waarom zou een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie alleen incasseren, als we opdrachtgevers, debiteurklanten én de maatschappij ook duurzaam verder kunnen helpen?

Het begint bij een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers

Wij begrijpen waar hun behoeftes en wensen liggen en zijn een verlengstuk van hun bedrijfsvoering. En dat betaalt zich uit. Want naast effectief incasseren, dragen we bij aan de maatschappelijke doelstellingen van onze opdrachtgevers:

  • We verbeteren betaalgemak;
  • Zorgen voor duurzame betalingsregelingen;
  • Kortere doorlooptijden;
  • Een hogere debiteurklanttevredenheid;
  • We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers hun zorgplicht kunnen uitoefenen en hun klanten kunnen behouden.
Lees meer over het artikel: Kwaliteit en certificeringen

Kwaliteit en certificeringen

Ons kwaliteitsmanagement garandeert een kwalitatieve dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over het artikel: SyncassoLab

SyncassoLab

Waarom iets aan het toeval overlaten, als je het zeker weet met SyncassoLab.

Lees meer
Lees meer over het artikel: Werken bij

Werken bij

We zoeken enthousiaste en gekwalificeerde mensen. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Lees meer

Missie en Visie

Missie

Duurzaam incasseren.

Visie

Syncasso gelooft in een systeem waarin betalingsachterstanden opgelost én voorkomen worden door debiteurklanten passende betaaloplossingen te bieden waarin gebruiksgemak centraal staat. Met de juiste innovaties, oplossingen en samenwerkingen maken we creditmanagement effectiever en duurzamer.

Kernwaarden

(Be)Grip

Syncasso begrijpt wat opdrachtgevers nodig hebben, wat debiteurklanten beweegt en wat onze medewerkers drijft. Wij toetsen onze inzichten doorlopend dankzij (wetenschappelijk) onderzoek naar gedrag, communicatie en de schuldenketen. Altijd gecombineerd met betrouwbare voorspelmodellen en algoritmes, getraind op betrouwbare data. Dit leidt tot een bewezen effectieve incassoaanpak, waarmee we opdrachtgevers grip geven op het incassoproces en debiteurklanten op het oplossen van hun betalingsachterstand.

Verbinden

Syncasso gelooft in de kracht van samenwerken. De basis daarvoor is hoe we samenwerken binnen Syncasso. We zijn een verlengstuk van
opdrachtgevers, die we ondersteunen met oplossingen die even effectief als maatschappelijk verantwoord zijn. Daarvoor brengen we een verbinding met debiteurklanten tot stand. Dit doen we met intelligente communicatie- en incassostrategieën waarmee we hen positief motiveren om met hun betalingsachterstand aan de slag te gaan.

Overtreffen

Syncasso ontwikkelt zich continue als organisatie en daardoor ontwikkelt ze steeds slimmere innovaties, oplossingen en strategieën. Zo bereiken we op duurzame wijze effectieve incassoresultaten met zo min mogelijke sociale impact waarmee we verwachtingen van onze opdrachtgevers, ketenpartners en debiteurklanten altijd weten te overtreffen.

Feedback

Vanaf vrijdag 12 juli zijn er valse aanmaningen via sms verzonden. Een voorbeeld van zo’n sms tekst ziet u hieronder. Het ziet er uit alsof het van onze organisatie afkomstig is. Dat is niet het geval.

<voornaam>. U heeft één of meerdere dossiers bij ons waarbij de betaling ontbreekt. Neem contact met ons op om boetes te voorkomen. ID:NL5840077

085-888 …………

Deze sms is niet door onze organisatie verzonden! Het 085- telefoonnummer is ook niet van ons.

U kunt de e-mail met de inhoud van de sms ter verificatie sturen aan communicatie@syncasso.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk bevestigen dat het om een valse dan wel een echte sms van onze organisatie gaat.