Samenwerken aan de beste debiteurenklantreis

Continu verbeteren

Partnerschap

De samenwerking met onze opdrachtgevers is een partnerschap om het interne- en externe incassoproces naadloos op elkaar aan te sluiten en de beste oplossingen te vinden voor het betalingsprobleem. Met inzichten uit data-analyse en wetenschappelijk onderzoek bereiken we de balans tussen sociaal verantwoord incasseren en het incassoresultaat. Onze organisatie, processen en systemen zijn ingericht om uw debiteurklanten te helpen om hun betalingsprobleem duurzaam op te lossen.

Samenwerken met Syncasso

Lees meer over: SyncassoLab

SyncassoLab

Onze datawetenschappers en businessanalisten analyseren en testen continu om uw incassowaardes te verbeteren.

Lees meer
Lees meer over: Kwaliteit en certificeringen

Kwaliteit en certificeringen

De constante kwaliteit van onze dienstverlening wordt geborgd door onze certificeringen en specialistische teams.

Lees meer
Lees meer over: Implementatie

Implementatie

Syncasso ontzorgt opdrachtgevers bij de implementatie om onze ICT-omgeving en Data-uitwisseling met elkaar te koppelen.

Lees meer
Lees meer over: Innovatie

Innovatie

Syncasso investeert voortdurend in creditmanagementinnovatie. Het reduceren van de kostendruk en het bieden van perspectief.

Lees meer
Lees meer over: Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Door verbinding te zoeken in plaats van te escaleren incasseren we met minder kosten.

Lees meer
Lees meer over: Rapportage en verantwoording

Rapportage en verantwoording

In alle fasen van het incassoproces is realtime inzicht in de financiële status.

Lees meer

Interesse om met ons samen te werken?

Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Sectoren waar wij voor werken

E-Commerce

Ons klantteam E-Commerce is gespecialiseerd in de behandeling van E-commerce vorderingen, uitgestelde betalingen en beheerst de regelgeving voor kopen op afstand.

Finance

Zorgplicht en Syncasso Care komen samen in ons klantteam Finance om debiteurklanten te helpen om hun geldzorgen op te lossen.

Energie & Water

Syncasso werkt voor veel Energie en Water-leveranciers. Ondersteund door onze AI-voorspelmodellen geven we extra zorg en aandacht aan debiteurklanten die een verhoogd risico op afsluiting lopen.

Rijksoverheid

We werken voor veel grote (semi)overheidsorganisaties en combineren maatschappelijk verantwoord incasseren met belangrijke debiteurklantinzichten en goede incassoresultaten.

Zorgverzekeraars

Ons klantteam Zorgverzekeringen is multidisciplinair ingericht met communicatiespecialisten en business analisten. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers aan continue verbetering door data-analyse en wetenschappelijk onderzoek.

Telecom

Ons klantteam Telecom lost de betalingsproblemen op voor debiteurklanten met een vaste of een mobiele aansluiting. Onze omnichannel benadering, ondersteund door AI-voorspelmodellen, zorgt voor snelle, minnelijke oplossingen.

Onderwijs

Syncasso is gespecialiseerd in de behandeling van het incasseren van vorderingen van onderwijsinstellingen.

Laatste nieuws

20 juni 2024

Terugblik 3e editie van het Schuldenketencongres

Op donderdag 13 juni vond de derde editie van het Jaarcongres Schuldenketen plaats bij Villa Jongerius in Utrecht. Syncasso organiseerde samen met Kerckebosch Studiecentrum dit congres over de groeiende uitdagingen rondom financiële verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van burgers.

Lees meer over: Terugblik 3e editie van het Schuldenketencongres
18 juni 2024

Syncasso aanwezig bij Wijzer in geldzaken bijeenkomst: ‘Geldlessen voor de toekomst’

Op 10 juni waren we aanwezig bij de door Wijzer in geldzaken georganiseerde netwerkbijeenkomst ‘Geldlessen voor de toekomst’. Een waardevol evenement waar vooral docenten uit primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en partners uit de financiële sector bijeenkwamen ter bevordering van de financiële educatie in Nederland.

Lees meer over: Syncasso aanwezig bij Wijzer in geldzaken bijeenkomst: ‘Geldlessen voor de toekomst’
11 juni 2024

Onze Cash- en Care-jaarverslagen 2023

2023 was door economische en maatschappelijke onzekerheden een uitdagend jaar. Maar het bood ook kansen om te groeien en onze dienstverlening verder te verbeteren. We hebben in 2023 niet alleen onze bedrijfsdoelstellingen behaald, maar ook onze maatschappelijke betrokkenheid verder vergroot. Duurzame oplossingen, innovatie en de professionaliteit van ons team zorgden voor groei en een verdere versterking van onze marktpositie.

Lees meer over: Onze Cash- en Care-jaarverslagen 2023
04 juni 2024

Chi Lueng Chiu spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over ‘Homo Collaboratus’

In het afgelopen decennium is de overgang in gang gezet van de verzorgingsstaat naar de participatiemaatschappij. Dit heeft impact op schuldeisers en alle andere partijen die een rol hebben in het voorkomen en oplossen van schulden. Het vraagt zowel inzicht in de oorzaken van schuldenproblematiek als ideeën voor mogelijkheden om deze te voorkomen en op te lossen.

Lees meer over: Chi Lueng Chiu spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over ‘Homo Collaboratus’
30 mei 2024

Anna Custers (HVA) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over financieel welzijn jongvolwassenen

Over 2 weken is de 3e editie van het Jaarcongres Schuldenketen en bespreken we samen hoe de schuldenketen een positieve bijdrage kan leveren in de steeds uitdagendere financiële verantwoordelijkheid die burgers dragen.

Lees meer over: Anna Custers (HVA) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over financieel welzijn jongvolwassenen
28 mei 2024

Agressie is soms een kans

Agressie komen we gelukkig weinig tegen in onze dagelijkse werkzaamheden. Afgezet tegen het aantal contactmomenten die we jaarlijks hebben met debiteurklanten is het aantal agressiemeldingen verwaarloosbaar. Om de kans op een agressie incident zo klein mogelijk te maken registreren we alle vormen van agressie en volgen we trainingen om een agressieve situatie te de-escaleren.

Lees meer over: Agressie is soms een kans
23 mei 2024

Leendert Klokkenburg (SZW) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over herziening stelsel civiele invordering

Over 3 weken organiseert Syncasso samen met Studiecentrum Kerckebosch het Jaarcongres Schuldenketen. De schuldenketen bestaat uit organisaties die gezamenlijk uitvoering geven aan het voorkomen van problematische schulden, aan verantwoord incasseren en aan het ondersteunen van mensen met problematische schulden.

Lees meer over: Leendert Klokkenburg (SZW) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over herziening stelsel civiele invordering
16 mei 2024

Lees mee met de verhalen van ons team

In deze serie leert u de mensen achter Syncasso kennen. Met deze keer Chiel Faber, data-analist bij Syncasso.

Lees meer over: Lees mee met de verhalen van ons team
15 mei 2024

Syncasso trapt Tour du Syncasso af!

Bij Syncasso hechten we veel waarde aan het welzijn van iedereen. Onze collega's stimuleren én motiveren mensen met betalingsachterstanden naar financieel gezond betaalgedrag. Naast financiële vitaliteit richten we ons ook op de vitaliteit van onze medewerkers. Vitaal sterke medewerkers zorgen voor het realiseren van onze missie: duurzaam incasseren. Maar vitaliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Lees meer over: Syncasso trapt Tour du Syncasso af!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Syncasso en interessante informatie ontvangen over onze dienstverlening? En over algemene financiële ontwikkelingen en branche gerelateerde nieuwsitems? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.


Feedback