Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Inloggen Opdrachtgevers

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

Nieuws

Syncasso deelt graag het laatste nieuws met u. Wilt u weten wat er speelt? Hier vindt u alles wat te maken heeft met ons vakgebied.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Onze incassospecialisten kennen uw branche en uw klanten. En dat betaalt zich terug.

corporates

Syncasso is dé deskundige incassopartner voor het grootbedrijf in heel Nederland. Onze vernieuwende incassoaanpak verhoogt aantoonbaar uw incassoscores.

lees meer

finance

Syncasso is gespecialiseerd in Finance. Onze ervaren incassoprofessionals leveren maatwerk aan hypotheekverstrekkers, verzekeraars, banken en andere financiële dienstverleners.

lees meer

huursector

Een hoger netto incassorendement tot bijna 30%. Kortere doorlooptijden. En minder ontruimingen. Dat zijn de effecten van onze wetenschappelijk onderbouwde huurincasso.

lees meer

advocatuur

Syncasso werkt voor grote en kleine advocatenkantoren. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de advocatuur maken wij ingewikkelde deurwaarderstrajecten tot een succes.

lees meer

Syncasso MKPay

Syncasso MKPay is de gratis online incasso-tool speciaal ontwikkeld voor het MKB. MKB’ers denken dat incasseren moeilijk en tijdrovend is, dat ze het niet zelf kunnen. Met Syncasso MKPay kunt u al in twee tot drie minuten starten met incasseren.

lees meer

Onze diensten

Effectief incasseren met een bewezen aanpak. Dat is onze meerwaarde.


 • SyncassoLab

  SyncassoLab, het innovatiecentrum van Syncasso, doet onderzoek om meer inzicht te krijgen in het gedrag van debiteuren en te analyseren welke incasso-aanpak het beste werkt. Lees meer

 • Syncasso College

  Effectief incasseren is te leren. Syncasso College organiseert al jaren seminars, masterclasses en workshops voor professionals die (op wat voor manier dan ook) te maken hebben met incassoproblematiek en die hun kennis, ervaring en vaardigheden verder willen uitbouwen. Lees meer

 • Wetenschappelijke onderzoeken en whitepapers

  De aanpak en resultaten van onze onderzoeken staan beschreven in whitepapers. Wilt u ons onderzoeksrapport ontvangen? Lees meer

 • Voorbeeldbrieven

  Voordat u stappen tegen uw debiteur kunt ondernemen, moet u wettelijk een aantal brieven versturen. Syncasso maakt het u gemakkelijk met voorbeelden van diverse teksten. Lees meer

 • Contact Collect Center

  In het Contact Collect Center van Syncasso draait alles om effectieve communicatie met de debiteurklant. Lees meer

Wij zijn Syncasso

Wij onderscheiden ons door onze specifieke aanpak en zijn koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Wij staan bekend om de positieve en motiverende benadering van debiteurklanten die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Wij geloven dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. En dat maken we waar. Hoe? Door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden. En door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. We cash. We care.

Lees meer