Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso collega Michel Platell fietst mee met Alpe D’Huzes 2020

Syncasso collega Michel Platell fietst mee met Alpe D’Huzes 2020

‘Ik heb geluk gehad dat ik nog mee kan doen’

Volgend jaar wordt op 4 juni Alpe d’HuZes opnieuw georganiseerd. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Omdat ze geloven dat ze samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Collega Michel Platell en zijn maat doen mee als team

Op een verjaardag bij een biertje spraken Michel en zijn beste vriend af dat ze in 2020 zelf mee willen doen. Michel werd zelf in 2013 getroffen door de ziekte. Zijn vriend verloor zijn vader aan kanker. Door het inzamelen van sponsorgeld willen ze een bijdrage leveren waardoor er meer onderzoek kan plaatsvinden. Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Al een jaar in training

Het plan van de vrienden is om drie keer de Alpe D’Huez op te fietsen. Daarvoor zijn inmiddels al een jaar volop in training. ‘Immer gerade aus’ hebben ze hun team genoemd. Door weer en wind, want opgeven is geen optie. Het inschrijfgeld is betaald, de accommodatie ter plaatse is geboekt. Op 4 juni gaat het gebeuren!

Doneer ook!

Ondersteun Michel met een donatie via Michel’s persoonlijke pagina https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/michelplatell/alpe-dhuzes-2020 of via hun teampagina https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Immer-Gerade-Aus.

100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Er blijft van de donaties dus niets aan de strijkstok hangen.