Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Huursector

Weten wat er speelt

Het aantal mensen met schulden stijgt jaarlijks met 5%. Een groeiend maatschappelijk probleem, waar ook woningcorporaties dagelijks mee te maken hebben. Huurincasso is een specialisme van Syncasso. Wij werken nauw samen met woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Door onze kennis van de huursector weten wij precies wat er speelt. Bovendien zijn onze incassospecialisten vertrouwd met de primaire informatiesystemen die in de branche worden gebruikt.

Altijd het beste resultaat

Wij incasseren altijd huurdergericht. Onze ervaring is namelijk dat een klantgerichte, proactieve benadering van huurders het beste resultaat oplevert. Wij spreken bijvoorbeeld niet alle huurders op dezelfde manier aan. Maar stemmen onze communicatie af op sociodemografische kenmerken, zoals leeftijd, opleidingsniveau en gezinssamenstelling. Zo persoonlijk en individueel mogelijk. En op de manier (e-mail, telefoon, sms, brief, huisbezoek) die het beste werkt. Deze wetenschappelijk bewezen aanpak verbetert de doorlooptijd, het incassorendement en de debiteurtevredenheid.

De voordelen van onze bewezen effectieve huurincassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Eenvoudig en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Ontruiming

  dat doen we professioneel. Maar voor het zover is, denken we in oplossingen. Zo gaat de gerechtsdeurwaarder een week voor de ontruiming nog langs om ontruiming te voorkomen.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Syncasso heeft de juiste balans gevonden tussen people, planet en profit.

 • Huisbezoek

  Een persoonlijk huisbezoek bij de debiteurklant kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Om de actuele persoonlijke situatie van de huurder vast te stellen. Om de vordering te incasseren en een oplossing te zoeken; om informatie te verzamelen om de actuele verhaalbaarheid van de vordering vast te stellen; om te valideren of de persoon (nog) gevestigd is op het opgegeven adres.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Huurdergericht incasseren

  door huurders te segmenteren en te benaderen met een persoonlijke boodschap en toon, halen wij meer opbrengst uit uw huurvorderingen.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

 • Procedure onrechtmatige bewoning

  onze gespecialiseerde huurrechtjuristen kunnen helpen uw recht te halen.

 • Service call

  Attentie SMS op de betaaldatum; Alleen niet automatische betalers; Vriendelijke verzoek om bij stornering alsnog te betalen; Boodschap & toon cf. communicatieprofiel; SMS, Email, Telefonisch

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Sleperstraject

  huurders die stelselmatig te laat betalen, kosten veel geld. We zorgen er in 90% van de gevallen voor dat ‘slepers’ weer op tijd gaan betalen.

 • Budgetcoaching

  Met budgetcoaching krijgen uw huurders weer grip op hun financiën om (nieuwe) betalingsproblemen te voorkomen.

 • SyncassoLab

  SyncassoLab, het innovatiecentrum van Syncasso, doet onderzoek om meer inzicht te krijgen in het gedrag van debiteuren en te analyseren welke incasso-aanpak het beste werkt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met klanten, universiteiten, hogescholen en ketenpartners.

 • In house huurincasso advocaat

  Wilt u een procedure starten in verband met overlast van huurders of een herhaalde wanprestatie? Misschien is er sprake van onrechtmatige bewoning? Wij zijn hierin gespecialiseerd en adviseren u graag.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor debiteurklanten en vragen inzake de zaakbehandeling. Correspondentie over dossiers wordt hier niet in behandeling genomen. Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met de inlogcode en het wachtwoord van uw dossier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.