Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Zet met Henk Dijk de volgende stap in Huurincasso

Het aantal huurachterstanden niet alleen terugdringen, maar met huurdergerichte communicatie zelfs voorkómen dat huurders een achterstand oplopen. Dat klinkt misschien als een sprookje. Maar wij hebben de cijfers. Maak in deze video kennis met huurincasso-specialist Henk Dijk en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meld je aan voor een gesprek en profiteer van onze gratis workshop voor jouw team!

Weten wat er speelt

Het aantal mensen met schulden stijgt jaarlijks met 5%. Een groeiend maatschappelijk probleem, waar ook woningcorporaties dagelijks mee te maken hebben. Huurincasso is een specialisme van Syncasso. Wij werken nauw samen met woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Door onze kennis van de huursector weten wij precies wat er speelt. Bovendien zijn onze incassospecialisten vertrouwd met de primaire informatiesystemen die in de branche worden gebruikt.

Altijd het beste resultaat

Wij incasseren altijd huurdergericht. Onze ervaring is namelijk dat een klantgerichte, proactieve benadering van huurders het beste resultaat oplevert. Wij spreken bijvoorbeeld niet alle huurders op dezelfde manier aan. Maar stemmen onze communicatie af op sociodemografische kenmerken, zoals leeftijd, opleidingsniveau en gezinssamenstelling. Zo persoonlijk en individueel mogelijk. En op de manier (e-mail, telefoon, sms, brief, huisbezoek) die het beste werkt. Deze wetenschappelijk bewezen aanpak verbetert de doorlooptijd, het incassorendement en de debiteurtevredenheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze bewezen effectieve aanpak? Wij komen graag langs voor een gesprek! Bel naar 0888 – 444 111 of vul hieronder je contactgegevens in. Als je nu reageert geven we een workshop Huurincasso voor je team cadeau.

 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

De voordelen van onze bewezen effectieve incassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Eenvoudig en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Ontruiming

  dat doen we professioneel. Maar voor het zover is, denken we in oplossingen. Zo gaat de gerechtsdeurwaarder een week voor de ontruiming nog langs om ontruiming te voorkomen.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Syncasso heeft de juiste balans gevonden tussen people, planet en profit.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Huurdergericht incasseren

  door huurders te segmenteren en te benaderen met een persoonlijke boodschap en toon, halen wij meer opbrengst uit uw huurvorderingen.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

 • Procedure onrechtmatige bewoning

  onze gespecialiseerde huurrechtjuristen kunnen helpen uw recht te halen.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Sleperstraject

  huurders die stelselmatig te laat betalen, kosten veel geld. We zorgen er in 90% van de gevallen voor dat ‘slepers’ weer op tijd gaan betalen.

 • ISO 9001-certificering

  een keurmerk voor ons uitstekende kwaliteitsmanagement.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.