Hulp bij het oplossen van uw geldproblemen

Lees meer over het artikel: Geldfit

Geldfit

Heeft u geldproblemen en komt u er zelf niet meer uit? Doe gratis een online test en weet binnen 2 minuten wat er voor u mogelijk is.

www.geldfit.nl
Lees meer over het artikel: Schuldenwijzer

Schuldenwijzer

Via Schuldenwijzer heeft u eenvoudig, beveiligd en online overzicht van (een deel van) uw schulden waarvoor beslag is gelegd en de daarbij horende informatie.

www.schuldenwijzer.nl

U staat er niet alleen voor

Steeds meer mensen hebben geldzorgen. In Nederland heeft ruim 1 op de 5 mensen moeite om iedere maand rond te komen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar een oplossing. Zoals een betalingsregeling of het tijdelijk pauzeren van uw betalingsverplichting. Ook kunnen we u vertellen bij welke instanties u terecht kunt voor schuldhulpverlening.

Zo kunnen we u voor hulp in contact brengen met onder andere Geldfit, waarmee Syncasso samenwerkt. We kunnen u direct doorverbinden of u kunt gratis bellen met 0800-8115. Er staan mensen voor u klaar die luisteren naar uw verhaal en met u meedenken over oplossingen. Ze kunnen u ook in contact brengen met passende hulp bij u in de buurt.

www.0800-8115.nl

Meer over Schuldenwijzer

Via Schuldenwijzer heeft u een online overzicht van uw schulden waarvoor beslag is gelegd. U ziet wie beslag heeft gelegd en waar u moet zijn voor meer informatie. Let op! Op dit moment is alleen de informatie uit het Digitaal Beslagregister (DBR) online beschikbaar. Niet alle schulden staan in het DBR, zoals die aan de Belastingdienst. Daardoor staan ook in de Schuldenwijzer niet alle schulden. Ook schulden waarvoor geen beslag is gelegd, staan niet in Schuldenwijzer.

Lees meer over het artikel: Uitdeschulden

Uitdeschulden

SchuldHulpMaatje helpt! Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt u graag weer op weg met uw geldzaken. Hulp is helemaal gratis.

www.uitdeschulden.nu
Lees meer over het artikel: Geldfit zakelijk

Geldfit zakelijk

Geldfit zakelijk is het kanaal waar zzp’ers/ondernemers gratis terecht kunnen voor hulp bij hun financiële situatie. Van schuldpreventie tot -hulpverlening.

Geldfit Zakelijk
Feedback