Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Digitale Groeisessie

Praktische Data-toepassingen voor creditmanagement

Beste relatie,

Graag nodigen wij u uit voor de digitale groeisessie over praktische data toepassingen van creditmanagement. De benutting van data in bedrijfsprocessen is steeds belangrijker voor organisaties. In marketing- en sales-processen zijn de ontwikkelingen al heel ver. Maar hoe is dat in creditmanagement?

Voor Syncasso kwam die vraag niet alleen voort uit professionele nieuwsgierigheid. Onze data-gestuurde systemen moeten goed aansluiten op de processen bij onze relaties. Waarin gaan we investeren om de ontwikkelingen voor te blijven? We hebben het gevraagd aan vijftien creditmanagementprofessionals van toonaangevende organisaties in verschillende categorieën. Waar staan ze nu, als het gaat om het benutten van data in hun (creditmanagement)processen. Waar willen ze over drie jaar staan? Welke hindernissen komen ze tegen? Dat leverde interessante gesprekken op.

Praktische toepassingen voor creditmanagement

Bijna alle geïnterviewden gaven als een belangrijke hindernis aan, dat kennis van creditmanagement om praktische toepassingen te ontwikkelen bij de meeste datawetenschappers ontbreekt. Een bos vol data, maar waar zijn de bomen?

Martin Neef, manager tijdig betalen bij Vattenfall, is zelf van huis uit data-wetenschapper en maakt in zijn creditmanagementprocessen gebruik van verschillende praktische toepassingen op basis van data. We hebben Martin gevraagd om een aantal van zijn praktische toepassingen van data-driven creditmanagement met ons te delen.

Een wens die meerdere keren in de interviews naar voren kwam, is een data-gestuurd model om te voorspellen of een succesvol minnelijk- of gerechtelijk proces verwacht wordt voor een vordering. Naast een model om te voorspellen of een dagvaarding kans van slagen heeft. Syncasso beschikt al over dergelijke modellen. Die zullen we in de Groeisessie ook laten zien.

Aanmelden:

Meld u hier aan voor de digitale groeisessie op 15 december van 14.00 tot 15.30 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u een vraag?

Stuur dan een mail naar communicatie@syncasso.nl

Digitale-groeisessie