Beslagvrije voet

Wat is de beslagvrije voet?

Wanneer beslag is gelegd op uw inkomen, berekenen wij uw beslagvrije voet. De beslagvrije voet is het deel van uw inkomen waarop geen beslag mag worden gelegd. Bekijk hier de animatie: Beslagvrije voet uitgelegd in 1 minuut.

Lees meer over het artikel: Uw beslagvrije voet controleren

Uw beslagvrije voet controleren

U kunt uw beslagvrije voet controleren met het formulier ‘Uw beslagvrije voet (modelmededeling)’dat u van Syncasso heeft gekregen. Of ga naar www.uwbeslagvrijevoet.nl van de Rijksoverheid om zelf de berekening te maken.

Uw beslagvrije voet
Lees meer over het artikel: U staat er niet alleen voor

U staat er niet alleen voor

Zit u met geldzorgen? Blijf er niet mee rondlopen. Wij helpen u met het vinden van een oplossing. Of doe de test op www.geldfit.nl/syncasso en ontvang gratis en anoniem advies. De eerste stap helpt u verder.

Hulp met geldproblemen

Klopt uw beslagvrije voet niet?

Klopt er iets niet? Of mist er iets? Dan kunt u dat in het online formulier aan ons doorgeven met het Verzoek aanpassing van de beslagvrije voet’. U vindt dat verzoek onderaan deze pagina

Verzoek aanpassing van de beslagvrije voet

Veelgestelde vragen over Beslagvrije voet

Staat het antwoord dat u zoekt hier niet tussen? Bekijk alle veelgestelde vragen.

Feedback

Vanaf vrijdag 12 juli zijn er valse aanmaningen via sms verzonden. Een voorbeeld van zo’n sms tekst ziet u hieronder. Het ziet er uit alsof het van onze organisatie afkomstig is. Dat is niet het geval.

<voornaam>. U heeft één of meerdere dossiers bij ons waarbij de betaling ontbreekt. Neem contact met ons op om boetes te voorkomen. ID:NL5840077

085-888 …………

Deze sms is niet door onze organisatie verzonden! Het 085- telefoonnummer is ook niet van ons.

U kunt de e-mail met de inhoud van de sms ter verificatie sturen aan communicatie@syncasso.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk bevestigen dat het om een valse dan wel een echte sms van onze organisatie gaat.