Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Finance

Kredietportefeuilles managen is úw vak. Vorderingen effectief incasseren het onze.

Stabiliserende en zelfs krimpende kredietportefeuilles. Scherper toezicht door de AFM en DNB. Nieuwe nationale en Europese regelgeving op het gebied van onder meer compliance, solvabiliteit en liquiditeit. En strengere eisen aan de zorgplicht naar klanten. De financiële sector staat sinds de kredietcrisis zwaar onder druk. In een markt die radicaal is veranderd, verschuift de focus van banken, financieringsmaatschappijen en andere kredietverstrekkers noodgedwongen van groei naar consolidatie. Beheersing van organisatie- en risicokosten staat hierbij centraal. Met in het verlengde daarvan een strategische heroriëntatie op de kernactiviteiten. Steeds vaker leidt dit tot de keuze voor volledige of gedeeltelijke outsourcing van het incassoproces of verkoop van complete kredietportefeuilles. Als specialist in finance vervult Syncasso bij deze transitie een expertrol.

Syncasso is dé betrokken incassopartner voor de bancaire sector. Credit management is ons vak. En daar blinken we in uit. Wij werken voor vrijwel alle grootbanken en financieringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor zijn we niet alleen thuis in uw branche, maar kennen we ook uw klanten. Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderbouwde kennis en methoden weten we precies hoe we vorderingen effectief kunnen incasseren. Onze vernieuwende incassoaanpak verhoogt aantoonbaar het rendement op uw kredietportefeuilles. Op basis van een gefundeerde prognose van opbrengst en risico’s. En via transparante, gecertificeerde en optimaal beveiligde processen. Het klantbelang staat hierbij altijd voorop. Want uw debiteur is ook uw klant. En die behandelen wij altijd met respect. Dat is de kern van onze innovatieve manier van incasseren. We cash. We care.

De voordelen van onze bewezen effectieve incassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Eenvoudig en transparant.

 • Herincasso

  wilt u oude vorderingen toch betaald krijgen? Onze specialisten zorgen ervoor dat ze alsnog worden geïncasseerd. Ook na het gerechtelijke proces.

 • ISO 9001-certificering

  een keurmerk voor ons uitstekende kwaliteitsmanagement.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Syncasso heeft de juiste balans gevonden tussen people, planet en profit.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

 • Wetenschappelijk onderzoek naar debiteurengedrag

  in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen onderzoeken wij het gedrag van verschillende debiteurengroepen. Door debiteuren te segmenteren en te benaderen met een persoonlijke boodschap en toon, verhogen wij uw incassorendement.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor debiteurklanten en vragen inzake de zaakbehandeling. Correspondentie over dossiers wordt hier niet in behandeling genomen. Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met de inlogcode en het wachtwoord van uw dossier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.