Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Dossier Online

Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

Direct betalen

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

Betalingsregeling

Kunt u de vordering niet ineens voldoen? U kunt hier een betalingsvoorstel doen. Wij helpen u graag om samen een oplossing te vinden.

Oplossing vinden? Wij helpen u!

Ik kan niet inloggen

Inloggegevens voor Mijn online dossier kunt u aanvragen met de gegevens die u van ons heeft ontvangen. Kunt u niet inloggen? Kijk dan hier voor meer informatie.

lees meer

Niet eens met de vordering

Heeft u een aanmaning ontvangen en bent u het niet eens met de vordering? We horen graag van u waarom u het niet eens bent met de vordering.

lees meer

Specificatie vordering

Heeft u een aanmaning ontvangen en wilt u graag een specificatie van de vordering? U kunt hiervoor het bijgaande formulier gebruiken.

lees meer

Vragen over een vordering

Als u vragen heeft over de vordering, bijvoorbeeld omdat u de vordering niet kent of meent al betaald te hebben, kunt u hier uw vraag stellen.

lees meer

Bevestiging gesloten dossier

Had u een schuld en heeft u deze inmiddels helemaal betaald? Of is uw dossier om een andere reden gesloten? Vraag hier een bevestiging aan dat uw dossier is gesloten.

lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft nog andere vragen en wilt u direct antwoord. Ga naar onze pagina Veelgestelde vragen en antwoorden. Wij helpen u graag om samen een oplossing te vinden.

lees meer

Kostencalculator

Een betalingsachterstand kan iedereen overkomen. Loop er niet voor weg en neem zo snel mogelijk contact op met Syncasso. Hoe sneller contact, hoe beter we er samen voor kunnen zorgen dat de kosten niet verder oplopen.

Juridische begrippen

Ondanks dat we zo helder en duidelijk mogelijk in onze communicatie willen zijn kan het gebeuren dat u sommige termen niet begrijpt. Ga voor een toelichting naar de begrippenlijst.

Contact

Heeft u vragen over uw dossier? Wij komen graag met u in contact. Bekijk hier onze contactgegevens.