Werken bij Syncasso

Lees meer over het artikel: Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ga dan direct naar ons Vacatureoverzicht.

Vacatures
Lees meer over het artikel: Open sollicitatie

Open sollicitatie

Kun je niet direct de vacature vinden die je zoekt? Dan kun je ook altijd een Open sollicitatie sturen.

Open sollicitatie
Lees meer over het artikel: Mijn portaal

Mijn portaal

Heb je al eens eerder gesolliciteerd en wil je jouw persoonlijke gegevens aanpassen of door jou beheren, ga dan direct naar Mijn Portaal.

Mijn portaal

Uniek in onze branche

Werken bij Syncasso is uniek in onze branche. Als organisatie zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Daadkracht en snelheid staan daarbij voorop. Daarvoor hebben we enthousiaste en gekwalificeerde mensen nodig!

Binnen onze organisatie zijn er doorlopend vacatures beschikbaar voor professionals, zoals incassospecialisten, (kandidaat-) gerechtsdeurwaarders en juristen. Daarnaast bieden wij diverse uitdagende mogelijkheden voor stagiairs en starters. Wij bieden zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke functies. Door de inzet van onze interne opleiders krijg je binnen onze organisatie de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Binnen ons bedrijf worden creativiteit, inzet en eigen initiatief gewaardeerd. Onze cultuur is te kenmerken als open, informeel en laagdrempelig. Daarnaast hebben wij een aantal kernwaarden die we zowel intern als extern nastreven en uitdragen: (Be)Grip, Verbinden en Overtreffen.

De mensen achter Syncasso

Onze gedreven medewerkers maken dagelijks het verschil. Zij brengen debiteurenprofielen en klantkennis samen. Ze scherpen strategieën, technieken en methoden voortdurend aan. Houden hun kennis dankzij (interne) trainingen en opleidingen op niveau. Zo vormen zij de drijvende kracht achter Syncasso.

Feedback

Vanaf vrijdag 12 juli zijn er valse aanmaningen via sms verzonden. Een voorbeeld van zo’n sms tekst ziet u hieronder. Het ziet er uit alsof het van onze organisatie afkomstig is. Dat is niet het geval.

<voornaam>. U heeft één of meerdere dossiers bij ons waarbij de betaling ontbreekt. Neem contact met ons op om boetes te voorkomen. ID:NL5840077

085-888 …………

Deze sms is niet door onze organisatie verzonden! Het 085- telefoonnummer is ook niet van ons.

U kunt de e-mail met de inhoud van de sms ter verificatie sturen aan communicatie@syncasso.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk bevestigen dat het om een valse dan wel een echte sms van onze organisatie gaat.