Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

SyncassoLab

Waarom iets aan het toeval overlaten, als je het zeker weet met SyncassoLab.

SyncassoLab, het innovatiecentrum van Syncasso, doet onderzoek om meer inzicht te krijgen in het gedrag van debiteuren en te analyseren welke incasso-aanpak het beste werkt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met klanten, universiteiten, hogescholen en ketenpartners.
Uitgangspunt van SyncassoLab is de missie van Syncasso: incassowaarden verbeteren. Dat gaat verder dan de beste incassoresultaten verbeteren, het vergt ook borging van de “care” component in onze incassowaarden. SyncassoLab zorgt voor een stroom van innovaties.

Grip op innovatie

Gesegmenteerde benadering van debiteurklanten, verankerd in (marketing) communicatieprofielen en gestratificeerd met behulp van verhaalsscore, zorgt ervoor dat we het precieze effect van een innovatieve benadering betrouwbaar kunnen meten. Dat geeft Syncasso maximale grip op de resultaten van het incassoproces, waardoor we in staat zijn om de normen voor incasso steeds hoger te stellen.

Continue meting

SyncassoLab verifieert doorlopend eerdere inzichten die uit onderzoek zijn verkregen. Hoe verhouden de resultaten uit het wetenschappelijk onderzoek zich tot de werkelijke resultaten in de praktijk? SyncassoLab volgt de implementatie en analyseert de metingen.  Ontwikkelt voortdurend A-B testen (Champion/Challenger) om het effect van nieuwe inzichten te meten. Initieert nieuw wetenschappelijk onderzoek en doet op basis van bewezen inzichten implementatie voorstellen.

Drie aandachtsgebieden voor innovatie

SyncassoLab Communiceren

Houdt zich specifiek bezig met innovaties binnen het communicatie domein. Onze samenwerking met de RUG op het gebied van gedragswetenschap speelt hierbij een grote rol.

SyncassoLab Processen

Innoveren en verbeteren van credit management processen. Door het effect van nieuwe media en de meest creatieve ideeën op dat gebied te onderzoeken binnen de incassoprocessen. Deze projectgroep voorziet dat incasseren in 2020 volledig geautomatiseerd is, waarbij de incassomedewerker een echte specialist is in het adviseren over en oplossen van betalingsproblemen.

SyncassoLab Inspire

Los van communicatie en processen kunnen onconventionele creatieve ideeën de wereld van het incasseren veranderen. Soms lijken die te groot of onmogelijk te realiseren. Maar bij voorbaat zeggen dat het niet kan staat echte innovatie in de weg. Binnen dit team is ‘out of the box’ denken een voorwaarde voor deelname.

Meer weten over SyncassoLab? Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.