Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso College

Syncasso College

Leren effectief incasseren

Effectief incasseren is te leren. Syncasso College organiseert al jaren seminars, masterclasses en workshops voor professionals die (op wat voor manier dan ook) te maken hebben met incassoproblematiek en die hun kennis, ervaring en vaardigheden verder willen uitbouwen. De theorie is daarbij altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Met veel ruimte voor cases uit de praktijk. Verder kunnen we maatwerkinvullingen voor uw organisatie ontwikkelen.

Syncasso deelt haar creditmanagementkennis met relaties

Syncasso wordt regelmatig gevraagd om bij relaties te komen spreken over creditmanagement. Maar niet al onze relaties hebben daar kennis van. Reden waarom we besloten hebben het makkelijker te maken om daarover in contact te komen.

Interesse in een Syncasso spreker?

Bekijk hier over welke onderwerpen we een presentatie klaar hebben staan

 

 

 

Praktische workshops

Naast praktijkgerichte masterclasses organiseren we regelmatig praktische workshops en seminars. Bijvoorbeeld voor advocatenkantoren en organisaties die zelf dagvaardingen willen opstellen om zo een deel van het juridische traject zelf ter hand te nemen.

Syncasso verzorgt de masterclasses en workshops zowel op de eigen locatie als in-company. De data worden in onderling overleg vastgesteld. Voor een actueel overzicht en voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Gabe Westra, g.westra@syncasso.nl,
tel: 0885 -151 097.