Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Creditmanagementsprekers uit de praktijk

Syncasso deelt haar creditmanagementkennis met relaties

Het creditmanagementvak is volop in beweging. Maatschappelijke ontwikkelingen, wetgeving, wetenschappelijke inzichten en nieuwe technologie vormen een dynamische omgeving waarbinnen creditmanagement zich voortdurend aanpast. Hoe blijft je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden?

Uit de eerste hand

Syncasso wordt regelmatig gevraagd om bij en met relaties te komen spreken over creditmanagement. Over segmentatiemodellen, incassocommunicatie en de wettelijke normen waarbinnen we ons moeten bewegen bijvoorbeeld.

Lang niet al onze relaties weten dat we dat graag doen. Reden waarom we besloten hebben om het makkelijker te maken om daarover met elkaar in gesprek te komen.

Thuis in de materie

In samenwerking met Syncasso College hebben we een aantal onderwerpen gekozen waarvan we denken dat die interessant zijn voor een bijeenkomst over creditmanagement. Dat kan in de vorm van een presentatie, of een workshop waarin we samen op zoek gaan naar antwoorden.

Afhankelijk van de doelstelling en het onderwerp, zoeken we daar een collega bij die thuis is in de materie en u kan helpen om de doelstelling van de bijeenkomst te realiseren.

Interesse in een Syncasso spreker?

Stuur een email naar communicatie@syncasso.nl of maak een afspraak via 088-515 1097.

Sprekers

Wetenschappelijk onderzoek

Paul Otter

Paul Otter, gerechtsdeurwaarder en directeur SyncassoLab spreekt graag over het wetenschappelijk onderzoek dat we al ruim tien jaar doen naar incassocommunicatie met de Rijksuniversiteit Groningen. Wat werkt wel en wat werkt niet? Verschilt dat per fase in het proces? Moet je altijd de teksten in A1 schrijven en met plaatjes communiceren?

Samenwerken aan oplossingen

Creditmanagement gaat al lang niet meer alleen over het incasseren van zoveel mogelijk vorderingen. Zorgplicht, vroeg-signalering en samenwerking met schuldhulporganisaties hoort bij de behandeling van een B2C vorderingenportefeuille voor een A-merk. Paul Otter heeft jarenlange ervaring in de samenwerking met schuldhulporganisaties en een heleboel ideeën om die samenwerkingen te verbeteren. Hij gaat daarover graag met u in gesprek.

Data driven Incasso

Dick Kruiswijk

Dick Kruiswijk, directeur Marketing en Communicatie praat u graag bij over data driven segmentatie- en voorspelmodellen. En je hoeft geen data-analist te zijn om zijn verhaal te kunnen volgen. Dat is hij tenslotte zelf ook niet. De waarde van het in kaart brengen van de klantreis voor de debiteur zit in het versnellen en verbeteren van de responsiviteit van de communicatie. Hoe beter je de communicatie kunt afstemmen op de debiteurklant, hoe groter de kans is dat je het betalingsprobleem samen snel kunt oplossen. Daarbij spelen data en een 360 graden klantbeeld de hoofdrol.

 

Compliance en Legal

Clemens Waters

Clemens Waters, gerechtsdeurwaarder en directeur Compliance en Legal, heeft er met zijn team voor gezorgd dat Syncasso AVG compliant is in een data gedreven organisatie. Daarbij speelt interne communicatie om bewust om te gaan met de data van opdrachtgevers en debiteurklanten minstens zo’n belangrijke rol als beveiligingsprotocollen, audits en rollen- en rechten systemen.

De wet- en regelgeving rondom incasso- en gerechtsdeurwaardersdiensten verandert voortdurend. Clemens kan uw team niet alleen snel up-to-date brengen over regelgeving, maar daar ook praktijkvoorbeelden aan verbinden zodat je het als niet-jurist begrijpt en onthoudt.