Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Rabobank

Ik heb een betalingsachterstand bij de Rabobank

U heeft een brief ontvangen van de Rabobank dat uw dossier binnenkort aan Syncasso wordt overgedragen. De Rabobank heeft ons gevraagd om ervoor te zorgen dat u de rekening alsnog betaalt. We snappen dat zo’n bericht vervelend kan zijn. Graag helpen wij u verder in het vinden van een oplossing.

Zodra wij uw gegevens van de Rabobank hebben ontvangen zorgen wij dat u een brief of email krijgt met een persoonlijke inlogcode voor Dossier Online. Vanaf dat moment kunt u ook een regelingsvoorstel doen of een betaling.

U ontvangt van ons binnenkort een bericht met meer informatie.

Wat gaat Syncasso doen?

Wij zoeken actief contact met u om de betalingsachterstand samen op te lossen. Heeft u binnen 14 dagen na ontvangst van de brief van de Rabobank geen brief van Syncasso ontvangen? Neem dan contact met ons op.

BKR:

Voor vragen over uw BKR-registratie ga naar:

Hulp bij het oplossen van uw geldproblemen

Bent u niet in staat om op dit moment uw betalingsachterstand op te lossen? Laat dit dan u uw schuldeiser(s) weten. Afwachten en niets van u laten horen maakt het probleem alleen maar groter. Wij helpen u graag met het oplossen van uw geldproblemen. Ga naar syncasso.nl/hulp.

inloggen

Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen?  In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

direct betalen

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

samen oplossen

Een betalingsachterstand kan iedereen overkomen. Kunt u niet betalen? Of zijn er redenen waarom u (nog) niet wilt betalen? Wij lossen dit graag samen met u op. Mail naar post@syncasso.nl

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen over uw dossier? Vul dan hiernaast uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet niet uw dossiernummer te vermelden.

  • Upload hier uw bijlage
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vestigingen

Syncasso is met 5 vestigingen altijd dichtbij. Overal in Nederland. Wilt u weten waar u ons kunt vinden? Voer uw woonplaats in en u vindt onze vestiging bij u in de buurt.

Amsterdam

Overschiestraat 184
1062 XK Amsterdam
route

Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 33-1
6811 JB Arnhem
route

Leeuwarden

Himpenserdyk 7
8939 BZ Leeuwarden
route

Rotterdam

Hoofdweg 82
3067 GH Rotterdam
route

Utrecht (hoofdkantoor)

Euclideslaan 1
3584 BL Utrecht
route

Amsterdam

Overschiestraat 184
1062 XK Amsterdam
route

Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 33-1
6811 JB Arnhem
route

Leeuwarden

Himpenserdyk 7
8939 BZ Leeuwarden
route

Rotterdam

Hoofdweg 82
3067 GH Rotterdam
route

Utrecht (hoofdkantoor)

Euclideslaan 1
3584 BL Utrecht
route