Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Waarom een nieuwsbrief voor debiteurklanten?

Waarom een nieuwsbrief voor debiteurklanten?

Een betalingsachterstand overkomt iedereen wel eens. Syncasso behandelt jaarlijks honderdduizenden vorderingen. Gelukkig hebben de meeste mensen niet heel veel ervaring met incasso. Maar als het je overkomt, krijg je te maken met incassokosten, betalingsregelingen, misschien wel dwangbevelen of ¬†dagvaardingen en andere exploten die best ingewikkeld zijn als je daar niet dagelijks mee werkt. En dat doet bijna niemand…

Daarom leek het ons een goed idee om over al die zaken korte berichten te schrijven om te helpen begrijpen hoe incasso werkt en wat er bedoeld wordt. Waarom en wanneer u extra kosten moet betalen en hoeveel precies. Verder gaan we schrijven over actuele onderwerpen die belangrijk voor u kunnen zijn als u een debiteurklant van Syncasso bent.

Alle berichten plaatsen we ook op onze website syncasso.nl, waardoor je die met de zoekfunctie kunt vinden om terug te lezen. Vind je niet waarnaar je zoekt? Stuur dan een email naar communicatie@syncasso.nl met je vraag. Dan schrijven we daar een volgende keer een artikel over.