Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

VVCM/ Syncasso Credit Management Innovation Award 2017

VVCM/ Syncasso Credit Management Innovation Award 2017

Innovatie zit in het DNA van Syncasso. Daarom sponsort Syncasso vanaf 2016 de jaarlijkse VVCM Innovation Award. De VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt.

Tijdens de Credit Expo 2016 riep de vakjury Aangetekend BV / KPN tot winnaar uit; Mail to Pay en Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders eindigden op de tweede en derde plaats.

De Credit Management Innovation Award is vijf jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM. ‘Als vereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de creditmanagementbranche’, vertelt voorzitter Martin van der Hoek. ‘Met de Award willen we iedereen die in het vak werkzaam is stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer ontstaan ook met een breder publiek te delen. Nu zie je nog te vaak dat initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche voordeel kan hebben van deze oplossing.’

Op donderdag 2 november 2017, tijdens de dertiende Credit Expo, wordt de Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury.

Wilt u meedingen naar de VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award 2017?
HIER vindt u het deelnameformulier.