Nieuws

Voorjaarscampagne Geldfit

11 maart 2024

 

De Nederlandse Schuldhulproute (NSR) heeft ook dit voorjaar een campagne om particulieren én ondernemers te wijzen op hulpmogelijkheden rondom schulden en achterstanden. In de campagne staat de potjescheck centraal. Zorgtoeslag, huurtoeslag, bijzondere bijstand. Er zijn veel verschillende toeslagen en voorzieningen maar mensen weten ze vaak niet te vinden. Daarvoor is er de online Potjes-check. Met deze online tool weten huishoudens voor welke toeslagen en regelingen ze in aanmerking komen. In deze tool worden zowel de landelijke als lokale voorzieningen gecheckt.

Als partner van NSR werkt Syncasso graag mee aan deze campagne, om bij te dragen aan de financiële gezondheid van particulieren en ondernemers.

Doelstelling

De doelstelling van deze campagne van de NSR is Nederlandse huishoudens minstens 7x in contact te brengen met de campagneboodschap. Onderzoek wijst namelijk uit dat dat aantal nodig is om gedrag duurzaam te veranderen.

We brengen Geldfit continu onder de aandacht bij debiteurklanten. Dat doen we via onze website, in onze incasso communicatie, aan de telefoon, de gesprekken aan de deur en via onze debiteurennieuwsbrief.

Feedback