Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen.

Verwarde huurders dreigen tussen wal en schip te vallen. Hoe gaan woningcorporaties dat opvangen?

De zorg voor psychisch kwetsbare mensen is gedecentraliseerd. Het aantal ‘verwarde’ personen is met 65% toegenomen. Decentralisatie, samenwerking en ambulante zorg laat grote kwalitatieve verschillen zien tussen gemeenten en regio’s. GGZ heeft de ambitie om mensen met ernstige problemen zo zelfstandig mogelijk te laten leven.

Hoe gaan woningcorporaties dat opvangen?

Volgens de Aedes Corporatiemonitor van december 2015 heeft 70 procent van de woningcorporaties slechts gedeeltelijk zicht op het aantal huurders met een GGZ-achtergrond en 20 procent helemaal geen zicht. Tijdens de eerste editie van het Huurincasso Congres op 8 juni aanstaande wisselen woningcorporaties, het Leger des Heils en Syncasso in een paneldiscussie met elkaar van gedachten hoe dit probleem het beste aangepakt kan worden. Karel van der Graaf zal de paneldiscussie over verwarde huurders en woningcorporaties op zijn kenmerkende manier  modereren. Karel van der Graaf is journalist en heeft diverse radio- en televisieprogramma’s gepresenteerd.

Deelnemen?

Het belooft een inspirerende dag te worden met vernieuwende inzichten op het gebied van huurincasso. Deelnemen aan het congres? Neem contact met ons op via sales@syncasso.nl of
0888 – 444 111.

De eerste editie van het Huurincasso Congres is op 8 juni aanstaande in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het congres richt zich specifiek op de woningcorporatiesector en brengt professionals en dienstverleners op het gebied van huurincasso bij elkaar. Het Huurincasso Congres is een initiatief van de organisator van Credit Expo, Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement. Syncasso is partner en deelnemer van het eerste Huurincasso Congres.