Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Vakantiegeld helpt bij oplossen van betalingsproblemen

Vakantiegeld helpt bij oplossen van betalingsproblemen

Veel mensen ontvangen in de maanden mei en juni vakantiegeld. Ook mensen met een betalingsprobleem. Wij bieden onze debiteurklanten de mogelijkheid om (een deel van het) vakantiegeld te gebruiken om hun betalingsprobleem op te lossen onder het thema Afgelost = Opgelost!

Via ons Contact Center benaderen we de debiteurklanten via de juiste communicatiekanalen met de juiste tone of voice. We gebruiken daarvoor een motiverende boodschap: Iedereen is liever schuldenvrij. Nu extra aflossen zorgt ervoor dat een lopende regeling verkort wordt waardoor de debiteurklant sneller van zijn of haar achterstand af is.

In de e-mails die verstuurd worden zit een betaallink naar iDeal. Ook wordt er in de mail doorverwezen naar een speciale pagina op onze website Afgelost is Opgelost. Hier staan de meest gestelde vragen, kun je chatten, rechtstreeks betalen, (alsnog) een regeling vragen en naar je Debiteur Dossier Online gaan.

Bij debiteurklanten met een loonbeslag moet het vakantiegeld verplicht (rekening houdend met de beslagvrije voet) aangewend worden om de achterstand af te lossen. We hebben voor de werkgevers/instanties die het loonbeslag moeten uitvoeren een korte, krachtige tekst geschreven om ze eraan te herinneren dat de wet dat zo voorschrijft.