Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Update Syncasso van nu

Update Syncasso van nu

Onze mensen werken inmiddels alweer 4 weken thuis en het bedrijf is volop in beweging. Nieuwe manieren van werken, nieuwe vormen van contact hebben met elkaar en een nieuw niveau van creativiteit om zaken gedaan te krijgen. We nemen jullie graag mee in het Syncasso van nu.

Efficiënt samenwerken

Voor 95% is ons team thuis gesetteld en door onze ICT-afdeling voorzien van de benodigde hardware. Van onze callcenter agents, incasso specialisten tot aan onze juristen, iedereen heeft het ‘thuis-kantoor’ ingericht en de lijnen zijn nog korter dan voorheen. De fysieke afstand overbruggen we door de dagelijkse dagstarten van de teams digitaal te organiseren, zodat de ‘koppen’ online alsnog bij elkaar worden gebracht.

Met slimme tools worden intern video conferences gehouden, om snel knopen door te hakken. Samen met onze opdrachtgevers wordt er wekelijks gekeken naar de stand van zaken en de gepaste te nemen maatregelen. Zo houden we gezamenlijk de balans op orde tussen het uitvoeren van onze werkzaamheden en ons We Care component in deze tijden.

Een hecht team

Het valt ons op dat corona de banden onderling in onze organisatie verstevigd. Er wordt dagelijks door het directieteam in samenwerking met ons managementteam ingezoomd op de actualiteit om de vertaalslag te maken naar onze organisatie. Zo doen we ons best om onze collega’s zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Het team Klant, Markt en Communicatie is recent een intensieve interne nieuwsbrief gestart met het doel om medewerkers te informeren, bij elkaar te brengen en te ondersteunen/faciliteren om de huidige werksituatie zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Een van de initiatieven is de eerder vermelde digitale sportschool: SyncFit. We zijn blij om te zien dat het aantal deelnemers elke week groeit en dit initiatief positief wordt ontvangen.

Naast de digitale sportschool worden er centrale digitale borrels georganiseerd, wordt er gepubquiz-ed en zijn er wekelijks tips te vinden voor de gezondheid en fitheid van onze mensen.

In contact met debiteurklanten

Ondanks de gepaste terughoudendheid die wij in deze tijd als gerechtsdeurwaarder toepassen, zijn wij blij om te zien dat onder andere onze service levels in het contact met debiteurklanten er sterk voorstaan. We zijn volop in contact met de debiteurklant, om te zorgen voor een juiste oplossing in deze bizarre tijd. We denken mee en ondersteunen onder andere de campagne ‘Bellen is oplossen’. Een initiatief afkomstig van de KBvG, om ervoor te zorgen dat een schuldencrisis door de coronatijd wordt voorkomen.

Blijf gezond!