Nieuws

SyncFitdag voor collega’s Syncasso

07 juni 2023

 

Bij Syncasso hechten we belang aan dat onze teams goed in hun vel zitten en zich fit voelen. Daarom hebben we SyncFit ontwikkeld. Een programma dat bestaat uit verschillende onderdelen zoals een lease-fiets, een vitality scan en bedrijfsfitness. Maar ook samen vorm geven aan een goede balans tussen werk en privé. Zo stemmen we in onze teams onderling met elkaar af hoe, waar en wanneer we met elkaar samenwerken.

‘Fun’ is onbetaalbaar

De overtuiging dat ‘fun’ in je werk onbetaalbaar is, maken we ook graag concreet. We hechten veel waarde aan teamuitjes, organiseren evenementen voor klanten en collega’s. Deze zijn naast kennis delen ook gericht op fun en ontspanning. Voor onze collega’s organiseren we jaarlijks de SyncFitdag en morgen is het weer zover!

Donderdag 8 juni

Elk jaar bestaat zo’n dag uit leuke, sportieve activiteiten, samen BBQ’en en dat meestal onder een fijn zomerzonnetje. Zeker omdat we hybride werken en ook omdat we op 5 vestigingen verspreid over heel Nederland werken, een uitgelezen kans om elkaar weer te zien en te spreken in een andere setting. Het betekent ook dat we morgen even wat minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Vrijdag 9 juni zijn we weer op volle sterkte en gaan we vooral met veel energie aan de slag om de beste incassowaarden te bereiken!

Feedback