Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

SyncassoLab

SyncassoLab

Bij Syncasso vinden we dat je alleen meerwaarde kunt hebben door echt verder te kijken. Naar de harde data achter de vordering. En naar de problematiek en de achtergrond van
de debiteur-klant. Dit levert kennis en begrip op. Een grip op het incassovraagstuk. In ons SyncassoLab combineren we debiteurendata met communicatieprofielen en gedragsonderzoek. Zo kiezen we voor iedere debiteur de juiste strategie.

In het Lab komen debiteurenprofielen, positief motiverende gedragsbeïnvloeding en klantkennis samen. Onze laboranten doen onderzoek, scherpen strategieën en technieken voortdurend aan en houden onze incassomedewerkers op niveau.

Het SyncassoLab heeft de onderzoeken over ‘positieve beïnvloeding van betaalgedrag’ die in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam zijn gehouden nader geanalyseerd. De inzichten die hierdoor verkregen zijn, worden ingezet in de verschillende communicatieprofielen. Tone of voice, timing en taal worden aangepast aan het profiel van de debiteur-klant.

Syncasso incasseert door voortdurend te innoveren, te communiceren en te verbinden. Met als doel het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de debiteur-klant. We Cash. We Care.