Nieuws

Syncasso trapt Tour du Syncasso af!

15 mei 2024

Bij Syncasso hechten we veel waarde aan het welzijn van iedereen. Onze collega’s stimuleren én motiveren mensen met betalingsachterstanden naar financieel gezond betaalgedrag. Naast financiële vitaliteit richten we ons ook op de vitaliteit van onze medewerkers. Vitaal sterke medewerkers zorgen voor het realiseren van onze missie: duurzaam incasseren. Maar vitaliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Meer dan 4 miljoen Nederlanders worden getroffen door aandoeningen zoals dementie, Parkinson, beroertes, depressie, migraine en hersenletsel als gevolg van ongelukken. Daarom trapt Syncasso de Tour du Syncasso af! Een fietstocht van maar liefst 500 km om geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

De Hersenstichting streeft naar innovatieve en verbeterde oplossingen om de gezondheid van de hersenen te bevorderen en om betere behandelingen te vinden. Bovendien ondersteunen ze mensen met hersenaandoeningen om weer actief deel te nemen aan de samenleving. En daar trappen we graag aan bij!

Tour du Syncasso

Hoe? Een mooie club van Syncasso collega’s zet zich tussen 12 en 14 juni in met een fietstocht van maar liefst 500 km. Fietsend door vele bochten in het hele land gaan onze ambitieuze collega’s langs alle kantoren van Syncasso. Van Arnhem via Utrecht en Rotterdam naar Amsterdam. Van Amsterdam naar Leeuwarden en van Leeuwarden naar Arnhem. Onder professionele begeleiding zetten ze zich volledig in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

En iedereen doet mee. Onze collega’s die niet ‘op’ het zadel zitten, helpen onze sponsortocht in het zadel door met originele acties voorafgaand aan en tijdens de tocht donaties op te halen.

Geeft uw organisatie wind in de rug?

Natuurlijk hopen we op wind in de rug door uw steun. Doneer ook om bij te dragen aan de vitaliteit van onze hersenen!

Doneer
Feedback