Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso succesvol op alle fronten tijdens de Credit Expo

Syncasso succesvol op alle fronten tijdens de Credit Expo

Syncasso kijkt met plezier terug op de Credit Expo. We kregen van alle kanten complimenten voor onze beursstand met wandvullende videobeelden. Daar hebben we bewust voor gekozen om de dynamiek van Syncasso te laten zien. Hierdoor konden we alle innovaties van de afgelopen tien jaar projecteren. We hebben de video’s van onze Brand movie, Teambuildingsdag en Relatiedag laten zien, voor het Syncasso gevoel. En onze nieuwe, debiteurklantgerichte website en Loonbeslag explanimation, die speciaal ontwikkeld zijn om onze communicatie voor debiteurklanten begrijpelijker te maken en te helpen om sneller tot betere oplossingen te komen.

Syncasso Goed Geregeld

In de stand konden de bezoekers onze laatste innovatie – Syncasso Goed Geregeld – zelf ervaren met behulp van een groot touchscreen. Daar was veel belangstelling voor, omdat het de eerste effectieve PSD2 creditmanagementtoepassing is, die betalingsregelingen samenstelt die meebewegen met de maandelijkse betaalcapaciteit van de debiteurklant. Als de banken begin 2020 allemaal klaar voor zijn voor PSD2, gaan we Goed Geregeld via PSD2 aan onze debiteurklanten aanbieden.

Te kleine zaal

We zagen het al aankomen, de ruimte was te klein om alle belangstellenden voor de keynote van Steven van Belleghem een zitplaats te bieden. Met veel humor en verrassende voorbeelden schetste Van Belleghem een beeld van de toekomst waarin Artificial- en Augmented Intelligence in combinatie met persoonlijke creativiteit en empathie de gewenste klantbeleving en de beste resultaten opleveren. Daar werd tijdens de inmiddels traditionele lunch met onze relaties nog lang enthousiast over nagepraat.

De beste bezoekers

Syncasso richt zich exclusief op corporate opdrachtgevers. Ervaren professionals die goed weten wat er te koop is en hun tijd alleen willen investeren, als wij ervoor zorgen dat het de moeite waard is. We zijn blij dat we daar dit jaar weer in geslaagd zijn en willen alle bezoekers van onze keynote, lunch en beursstand hartelijk bedanken. Mede dankzij jullie enthousiasme was het voor Syncasso een succes op alle fronten.