Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso start nieuwsbrief speciaal voor debiteurklanten

Syncasso start nieuwsbrief speciaal voor debiteurklanten

Een betalingsachterstand overkomt iedereen wel eens. Syncasso behandelt jaarlijks honderdduizenden vorderingen. Gelukkig hebben de meeste mensen niet heel veel ervaring met incasso. Maar als het je overkomt, krijg je te maken met incassokosten, betalingsregelingen, misschien wel dwangbevelen of dagvaardingen en andere exploten die best ingewikkeld zijn als je daar niet dagelijks mee werkt. En dat doet bijna niemand…

Poll op onze website

We vroegen ons af of onze debiteurklanten belangstelling zouden hebben om een speciale debiteurennieuwsbrief te ontvangen. Om daar een idee bij te krijgen hebben we ‘pop-ups’ op een aantal pagina’s in onze website geplaatst, waar veel debiteuren komen. Al na een paar dagen was duidelijk dat er honderden belangstellenden voor waren.

Belangrijke informatie voor debiteurklanten, begrijpelijk geschreven

Daarom vonden we het een goed idee om korte berichten te schrijven om te helpen begrijpen hoe incasso werkt en wat er bedoeld wordt. Waarom en wanneer extra kosten betaald moeten worden en hoeveel precies. Verder gaan we schrijven over actuele onderwerpen die belangrijk kunnen zijn voor een debiteurklant van Syncasso. Denk daarbij aan de verschillende schuldhulpmogelijkheden – online en persoonlijk.

Alle berichten plaatsen we ook op onze website syncasso.nl, waardoor die met de zoekfunctie gevonden kunnen worden om terug te lezen. We vragen onze debiteurklanten om ons te attenderen op onderwerpen die ze graag behandeld zien worden in de nieuwsbrief.

Onderwerpen in de eerste editie

In de eerste editie van de debiteurennieuwsbrief leggen we uit hoe en wanneer incassokosten worden berekend, vertellen we over onze nieuwe, debiteurgerichte, website en vragen meteen naar gebruikerservaringen. Leggen we uit waarom gerechtelijke incasso zo duur is en presenteren we onze nieuwe uitlegvideo en webpagina over loonbeslag.

Geïnteresseerd in onze nieuwe Debiteurennieuwsbrief?

Als u onze volgende debiteurennieuwsbrief zelf wilt ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden. Doorplaatsen van de artikelen in uw eigen media kan zonder problemen met bronvermelding.