Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso organiseert meet & greet voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt

Syncasso organiseert meet & greet voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt

De gemeente Leeuwarden zet zich in om inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt in contact te brengen met organisaties die zoeken naar nieuwe collega’s. Hiervoor organiseert Syncasso op donderdag 11 april een ‘meet & greet’ in ons kantoor aan de Himpenserdyk 7.

Kennismaken met We cash. We care.

Bij een gerechtsdeurwaarderskantoor in de keuken kijken, dat gebeurt niet zo vaak. Zeven geïnteresseerde en gemotiveerde Leeuwardse kandidaten maken gebruik van de gelegenheid om persoonlijk te kunnen beoordelen of een baan bij Syncasso bij ze past. De collega’s van ons contactcenter hebben een presentatie voorbereid om het doen en laten van een moderne deurwaardersorganisatie met de bezoekers te bespreken, zodat die zichzelf een goed beeld kunnen vormen wat We cash. We care. in de praktijk inhoudt.

De bijeenkomst past bij de MVO-ambities van Syncasso en biedt hopelijk werkgelegenheid aan een aantal van de kandidaten. Dat die direct beschikbaar zijn, maakt het extra aantrekkelijk voor Syncasso om dit samen met de Gemeente Leeuwarden te organiseren.