Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso op de Credit Expo 3 november 2016 NBC Nieuwegein

Syncasso op de Credit Expo
3 november 2016 NBC Nieuwegein

Op 3 november a.s. wordt de jaarlijkse Credit Expo georganiseerd in het NBC in Nieuwegein. Evenals vorig jaar is Syncasso prominent aanwezig met een groot team om haar relaties te verwelkomen. Dit jaar met een iets kleinere stand dan we vorig jaar voor de merkintroductie hadden, maar nog telkens behoorlijk aanwezig. Stand nummer 4, u bent van harte welkom.

Om 11.45 uur zullen we op de Credit Expo in zaal 14 onze idee├źn over Contextual Creditmanagement presenteren. Dr. Jenny van Doorn van de Rijksuniversiteit Groningen en Dick Kruiswijk, directeur markt en communicatie van Syncasso slaan de brug tussen Contextual Marketing en Contextual Creditmanagement.

Contextual marketing is het kennen van (debiteur)klanten en het afstemmen van de boodschap op de individuele context. Gericht inspelen op onlinegedrag, aankoophistorie en persoonlijke voorkeuren op elk moment tijdens de klantreis. Hoe kunnen deze inzichten en technieken succesvol ingezet worden voor creditmanagementcommunicatie? Syncasso gaat in co-creatie met haar opdrachtgevers en de Rijksuniversiteit Groningen onderzoeken wat de juiste benadering en toegevoegde incassowaarde van contextueel creditmanagement is.

Interesse om deze sessie bij te wonen of een bezoek te brengen aan de Credit Expo? Registreren is heel eenvoudig. Klik op deze link en gebruik onze registratiecode SYNC2016.

Meer informatie kunt u vinden op www.creditexpo.nl .