Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso ontwikkelt uitlegvideo’s voor debiteurklanten

Syncasso ontwikkelt uitlegvideo’s voor debiteurklanten

Hoe werkt een loonbeslag – in begrijpelijke taal

Dagelijks bezoeken duizenden debiteurklanten de website van Syncasso of zoeken ze voor hun vragen contact met ons Contact Center. Vaak zijn dat concrete vragen om een oplossing te vinden voor hun betalingsachterstand. Maar er zijn ook veel vragen over procedures, berekeningen en executiemaatregelen die gerechtsdeurwaarders gebruiken. Want die zijn ook best ingewikkeld. Zeker als je daarbij bedenkt dat de helft van onze debiteurklanten laag taalvaardig is, moeten we er alles aan doen om daar begrijpelijk over te communiceren.

Daarom ontwikkelt Syncasso uitleganimatie-video’s die stap voor stap laten zien hoe die ingewikkelde zaken werken, waarom ze gebruikt worden en wat je er zelf aan kunt doen om ze te voorkomen.

Hoe werkt een loonbeslag?

De video legt in één minuut uit hoe een loonbeslag werkt. Waar het voor dient. Wanneer het wordt gebruikt en wat je het beste kunt doen als een loonbeslag dreigt. De uitleganimatie gaat ook in op de rol van de werkgever bij een loonbeslag, omdat we daarover ook veel vragen krijgen. Op www.syncasso.nl/loonbeslag kun je de video bekijken en de veel gestelde vragen en antwoorden teruglezen.