Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso nieuwe sponsor VVCM Credit Management Innovation Award

Syncasso nieuwe sponsor VVCM Credit Management Innovation Award

Een kernwaarde van Syncasso is ‘Overtreffen’. Door continu te innoveren en onszelf voortdurend te verbeteren, ontwikkelen we bij Syncasso steeds betere incasso-oplossingen die onze eigen verwachtingen, die van onze opdrachtgevers en hun debiteurklanten overtreffen. Innovatie zit dan ook in het DNA van Syncasso. Daarom sponsort Syncasso vanaf 2016 de jaarlijkse VVCM Innovation Award.

Credit Management InnovationDe VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt.

De Credit Management Innovation Award is vijf jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM. ‘Als vereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de creditmanagementbranche’, vertelt voorzitter Martin van der Hoek. ‘Met de Award willen we iedereen die in het vak werkzaam is stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer ontstaan ook met een breder publiek te delen. Nu zie je nog te vaak dat initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche voordeel kan hebben van deze oplossing.’

Op donderdag 3 november 2016, tijdens de twaalfde Credit Expo, wordt de Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury.

Wilt u meedingen naar de VVCM Credit Management Innovation Award 2016? HIER vindt u het deelnameformulier.