Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

SYNCASSO ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging

SYNCASSO ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging

Het afgelopen jaar hebben we een aantal berichten met u gedeeld over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de manier waarop Syncasso ervoor zorgt om op tijd aan de nieuwe regels voor informatiebescherming te voldoen. We zijn er trots op dat Syncasso de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging behaald heeft, waarmee we laten zien dat onze systemen voldoen aan alle normeisen voor informatiebeveiliging. Daarmee is Syncasso helemaal klaar voor de AVG.

Vernieuwing certificeringen

Behalve voor ISO 27001 informatiebeveiliging, zijn ook onze certificeringen voor ISO 9001|2015 voor kwaliteitsmanagementsystemen en ISO 26000 voor MVO vernieuwd. Gelijktijdig vonden de audits plaats voor de Normen voor Kwaliteit van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Aandacht vasthouden

Het (opnieuw) behalen van onze certificeringen is voor onze afdeling Kwaliteit, Legal en Compliance geen reden om achterover te leunen. Kwaliteit en Veiligheid vragen continue aandacht en waakzaamheid. Daarom is een uitgebreide interne communicatiecampagne ontwikkeld die ervoor zorgt dat we doorlopend herinnerd worden dat informatieveiligheid begint bij onszelf. Behalve posters, banieren en Syntranet berichten, maken we hiervoor ook gebruik van (verplichte) E-learning en interne audits om het bereikte hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau te borgen. We cash. We care. Ook voor informatiebeveiliging en kwaliteit.