Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso-case op GoodHabitz event enthousiast ontvangen

Syncasso-case op GoodHabitz event enthousiast ontvangen

Bij Syncasso vinden we het belangrijk om ons continue te verbeteren en te ontwikkelen. Iedere collega is anders en met GoodHabitz zijn we in staat maatwerk te bieden voor onze ambitieuze en nieuwsgierige collega’s. Zo combineren we plezier, ontwikkeling en performance.

Goodhabitz Online Trainingen organiseert elk jaar een groot evenement voor haar medewerkers en opdrachtgevers. Dit jaar kwamen daar ruim 1.400 deelnemers op af. In het Klokgebouw in Eindhoven werd een bijeenkomst georganiseerd met een aantal grote plenaire sessies waaraan alle bezoekers deelnamen en presentaties van speciale klantcases in kleinere zalen.

Syncasso-case enthousiast ontvangen

GoodHabitz is enthousiast over de manier waarop Syncasso de GoodHabitz online trainingen inzet voor haar medewerkers. Er is een casestudy van gemaakt en Syncasso coach Tiemen van der Woude is gevraagd om op het GoodHabitz event de case aan ruim 80 geïnteresseerde bezoekers te presenteren. De presentatie werd enthousiast ontvangen en afgesloten met een groot aantal vragen en antwoorden.

Bekijk hieronder de video en hier de casestudy.