Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Syncasso beurskalender 2016

Syncasso beurskalender 2016

Syncasso is in 2016 goed vertegenwoordigd op de verschillende vakbeurzen. We beginnen met het Jaarcongres Credit Management. Dit jaarlijkse evenement brengt credit managers, controllers en financieel managers samen. Als partner van dit congres gaan we deze dag graag het gesprek aan en delen we onze kennis met betrekking tot credit management.

Het Jaarcongres Credit Management wordt opgevolgd door het Huurincasso Congres. Dit congres, dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, richt zich specifiek op de corporatiesector en brengt professionals en dienstverleners op het gebied van huurincasso op één inspirerende dag bij elkaar. Met onze ervaring en groot aantal opdrachtgevers binnen deze sector mag Syncasso deze dag natuurlijk niet ontbreken.

En we sluiten het jaar vanzelfsprekend af met de Credit Expo in Nieuwegein. De Credit Expo van 2015 was voor ons een bijzonder event. Die dag introduceerden we onze nieuwe organisatie Syncasso. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en zijn er veel nieuwe projecten in de steigers gezet. 3 november blikken we terug maar vooral vooruit!

Beurskalender 2016: