Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Steven van Belleghem Keynote voor Syncasso op de Credit Expo 2019

Steven van Belleghem Keynote voor Syncasso op de Credit Expo 2019

Steven van Belleghem, expert op het gebied van klantgerichtheid in de digitale wereld, heeft meer dan 1.000 keynote presentaties verzorgd in veertig landen voor bij elkaar inmiddels ruim 400.000 mensen. Hij heeft vier management bestsellers geschreven, waarvan er ondertussen meer dan 120.000 exemplaren verkocht zijn.

En hij is de keynote spreker voor Syncasso op de Credit Expo 2019.

Creditmanagement en klantrelaties

Steven heeft vier razend interessante boeken geschreven over veranderende klantrelaties onder invloed van self service, big data, de integratie van de online- en de offline wereld en de impact van investeringen in artificial intelligence, marketing automation en bots om de komende tien jaar klantrelaties te versterken en behouden, ondanks het digitale geweld van Big Tech uit de USA en China.

Diezelfde inzichten en technieken gaan ook creditmanagement de komende jaren ingrijpend veranderen. Debiteuren zijn (ook) klanten, zij het met een betalingsprobleem. Hun ervaringen met creditmanagement wegen net zo zwaar, of misschien nog wel zwaarder, mee in hun beleving van de klantreis om een product of dienst te overwegen, aan te schaffen, te gebruiken en erover te vertellen in hun sociale netwerk. Syncasso deelt die overtuiging met Steven.

Te kleine zaal

Syncasso vindt dat de Credit Expo interessant moet zijn voor de top beslissers op Credit Management gebied. Dat vereist dat er op de Credit Expo sprekers zijn die je gehoord en gezien moet hebben om bij te blijven in het vak.

Daarom heeft Syncasso Steven van Belleghem gevraagd om ons tussen 11.30 en 12.15 uur mee te nemen in de ontwikkelingen die de komende tien jaar onze professionele toekomst gaan bepalen.

We verwachten dat er veel belangstelling zal zijn om de Syncasso keynote van Steven bij te wonen. Er is helaas geen grotere zaal beschikbaar dan zaal 14a/b die we daarvoor gereserveerd hebben. Wil je erbij zijn? Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: communicatie@syncasso.nl

Relaties van Syncasso krijgen uiteraard voorrang en vol is helaas vol.