Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Stem op Aant voor de TaalHelden Publieksprijs!

Stem op Aant voor de TaalHelden Publieksprijs!

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Zij lopen daardoor tegen problemen aan op het gebied van geld, werk, gezondheid en gezinsleven. Uit wetenschappelijk onderzoek van Syncasso in samenwerking met de Rijks Universiteit Groningen blijkt dat maar liefst 50% van iedereen met financiële problemen moeite heeft met lezen. Een serieus probleem. Want hoe weet je nou welke stappen je moet ondernemen als je niet goed begrijpt wat er aan de hand is? En wat je moet doen om het op te lossen?

Bij Syncasso zijn we continu bezig om onze incassocommunicatie verder te verbeteren. Door begrijpelijke, motiverende en doe-bare communicatie voorkomen we gerechtelijke procedures en de kosten en stress die daarbij komen kijken. We hebben incassocommunicatie ontwikkeld die afgestemd is op lage taalvaardigheid. Zo is onze website uitgebreid met een module die actief helpt om (evt. fout geschreven) kernwoorden te vertalen naar antwoorden en oplossingen. Ex-laaggeletterde Aant Del Grosso heeft ons geholpen met het aanpassen van onze incassocommunicatie.

Stem op Aant!

Aant is een van de genomineerden voor de TaalHeldenprijs. Met de taalheldenprijs worden mensen en samenwerkingsverbanden bedankt die zich op een bijzondere manier inspannen voor een geletterd Nederland. Er kan nog tot en met 23 februari 2020 gestemd worden. Stem op Aant via: www.taalheld.nl/aant