Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Schuit Polak Van den Hout Advocaten. Nieuwe partner voor juristenteam Syncasso

Schuit Polak Van den Hout Advocaten
Nieuwe partner voor juristenteam Syncasso

Schuit Polak Van den Hout Advocaten is vanaf 1 augustus de nieuwe partner van ons Syncasso juristenteam. We mogen zelf procederen tot de competentiegrens van € 25.000,- maar voor zaken met een hoger belang dan dat bedrag is vertegenwoordiging door een advocaat vereist. Ook voor faillissementsaanvragen en vorderingen op grond van bestuurdersaansprakelijkheid, is samenwerking met een advocaat noodzakelijk. Daarnaast is advies van ervaren advocaten en overleg over gecompliceerde zaken belangrijk voor onze relaties om het beste resultaat te bereiken.

Ervaren specialisten

Onze nieuwe partner is vanaf 1973 actief in de juridische incassopraktijk en heeft veel ervaring in de samenwerking met de juristenteams van grote en kleine gerechtsdeurwaarderskantoren. Partner Edwin Slager verzorgt de ondersteuning op het gebied van (incasso)dagvaardingszaken. Partner Evert van den Hout en advocaat Sandjay Tuithof verzorgen de faillissementsaanvragen en bestuurdersaansprakelijkheid.

Teambuilding

Begin juli a.s. organiseert Schuit Polak Van den Hout Advocaten een workshop voor ons juristenteam in hun fraaie kantoor tegenover het Rijksmuseum in Amsterdam om elkaar beter te leren kennen en goede werkafspraken te maken. Zowel Syncasso als Schuit Polak Van den Hout hebben de overtuiging dat de samenwerking een kwaliteitsimpuls zal geven aan de juridische dienstverlening voor de Syncasso relaties.

Neem voor vragen of achtergrondinformatie contact op met Edwin Slager van Schuit Polak Van den Hout Advocaten via slager@sphadvocaten.nl of Dick Kruiswijk van Syncasso via d.kruiswijk@syncasso.nl.