Nieuws

Partnership met de Nederlandse Schuldhulproute

23 april 2024

 

Samenwerking in de schulddienstverleningsketen is een voorwaarde om problematische schulden te voorkomen en op te lossen. Voor deze samenwerking onderhoudt Syncasso een actief netwerk om verbeteringskansen te signaleren en realiseren. Bijvoorbeeld door de 3e editie van het Schuldencongres dat we op 13 juni 2024 organiseren met Kerckebosch. Syncasso werkt op landelijk en gemeentelijk niveau samen met de NVVK, Schouders Eronder en Ministeries om de schulddienstverleningsketen te verbeteren. Via ons partnerschap met de Nederlandse Schuldhulproute en Geldfit.nl helpen we debiteurklanten aan passende financiële hulp.

Nederlandse Schuldhulproute

In onze communicatie met debiteurklanten brengen we Geldfit.nl en Geldfit Zakelijk onder de aandacht om hulp te vinden bij hun financiële zorgen. Dit betekent dat we verwijzingen hebben opgenomen in onze e-mails en brieven. Ook in onze telefoongesprekken en tijdens huisbezoeken verwijzen we actief én warm door naar Geldfit.

Daarnaast nemen we deel aan de verschillende campagnes van Geldfit. Deze campagnes zijn gericht op het thema ‘Grip op je Geld’. Het spoort debiteurklanten aan te checken of ze gebruikmaken van alle beschikbare regelingen. We brengen onder de aandacht dat het belangrijk is om contact op te nemen voor hulp. Tijdens deze campagnes geven we in onze communicatiekanalen zoals, de debiteurklantennieuwsbrief, website en social mediakanalen (LinkedIn) extra aandacht aan Geldfit. Met één doel: om mensen met (potentiële) betalingsachterstanden een stap financieel gezonder te maken.

Meer weten over ons partnership met de Nederlandse Schuldhulproute? Neem contact met ons op via communicatie@syncasso.nl.

Feedback