Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Een oplossing vinden voor een welwillende klant. Daar krijgen we energie van!

 

Een oplossing vinden voor een welwillende klant. Daar krijgen we energie van!

Marloes Reedeker is teamleider van het Syncasso Finance Team. Ze geeft leiding aan een club enthousiaste collega’s die allemaal hun sporen verdiend hebben met de behandeling van consumentenkredieten, roodstanden en hypotheekachterstanden. Belangrijk werk, waarbij elk betalingsprobleem om een persoonlijke behandeling vraagt. Er is er niet één hetzelfde, terwijl het voor de betrokken debiteurklanten ontzettend belangrijk is dat er een oplossing voor de achterstand gevonden wordt die past bij zijn of haar persoonlijke situatie. Dat verwachten de banken waarvoor we werken van ons. Daarvoor krijgen we ook alle ruimte van ze.

Welwillend

We onderscheiden twee soorten debiteurklanten. Een welwillende klant is een klant die te goeder trouw is, oprecht en actief probeert om tot een regeling te komen. En niet welwillende klanten. Die mogen natuurlijk nooit beter af zijn dan welwillende klanten. Voor welwillende en niet welwillende klanten hebben we verschillende werkwijzen en behandelplannen. Elke vervolgstap wordt door de behandelaar zelf bepaald.

Zelf prioriteren

Sommige zaken kun je in goed overleg op basis van je vakmanschap snel oplossen. Dat lukt natuurlijk niet in alle dossiers. Dankzij de ervaring van ons team vinden we er met elkaar een oplossing voor. Er is bijna altijd een collega die daar eerder over heeft nagedacht.

Ieder teamlid prioriteert zijn eigen werk. We helpen elkaar als een collega een heel intensieve zaak in behandeling heeft. Tijdens de dagstart verdelen we de workload onder elkaar om te zorgen dat alle dossiers de aandacht krijgen die ze verdienen, maar tegelijkertijd niet te lang hoeven wachten.

Nieuwe collega’s

Onze Finance portefeuille groeit. We zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s.

Er zijn al nieuwe collega’s ingewerkt. Die hadden wel ervaring in het vak, maar niet specifiek met vorderingen van banken. Die (basis)kennis is snel bijgeleerd, o.a. met hulp van collega’s. We werken zelfstandig, maar zijn zeker een hecht team. Het helpt daarbij natuurlijk dat we een heel leuk, gevarieerd team zijn. 50/50 mannen en vrouwen. Allemaal MBO of hoger opgeleid. En eigenlijk van alle leeftijden. Net van school tot bijna met pensioen.

We zoeken nog nieuwe collega’s. Dus als je denkt dat je in ons Finance team past, moet je eens kijken op onze website voor meer informatie.