Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Nieuwe privacy wetgeving

Nieuwe privacy wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG versterkt de positie van de betrokkenen van wie persoonsgegevens worden verwerkt.

Bij Syncasso gaan we dagelijks om met persoonsgegevens. Dat doen we zorgvuldig en daarbij zorgen we ervoor dat alleen de informatie die noodzakelijk is voor onze werkzaamheden toegankelijk is voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers en hun debiteurklanten moeten erop kunnen vertrouwen dat we hun persoonsgegevens goed beschermen.

Om aan alle nieuwe regels voor de bescherming van persoonsgegevens te voldoen is vorig jaar de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging behaald, waarmee bevestigd wordt dat onze systemen voldoen aan de normeisen voor informatiebeveiliging.

Privacy Statement

Ons privacy beleid is aangepast aan de nieuwe regelgeving. Op onze website is een nieuw privacy statement en cookies statement geplaatst waarin tevens alle formulieren zijn opgenomen om de diverse rechten op de gegevens uit te kunnen oefenen.

Klik hier voor meer informatie en bekijk ons nieuwe Privacy Statement.