Nieuws

Nieuwe look & feel website Syncasso

11 april 2023

 

Vanaf begin deze maand heeft Syncasso een vernieuwde website. Door de frissere, persoonlijkere en eenvoudigere look & feel is de website nog gebruiksvriendelijker met name voor debiteurklanten.

Eerdere inzichten die we opdeden tijdens onze wetenschappelijke onderzoeken zoals Afgelost is Opgelost en Lezen ≠ Begrijpen hebben we zoveel mogelijk verwerkt in de nieuwe website. Een concreet voorbeeld hiervan is de homepage voor debiteurklanten. Hier maken lezers eenvoudiger de juiste keuze door onder andere een rustige indeling (overzicht) en korte begrijpelijke teksten.

Daarnaast vonden we het belangrijk dat ook onze website, onze persoonlijke aanpak uitstraalt. Door het gebruik van foto’s van onze eigen collega’s hebben we hier invulling aan gegeven. Daarnaast geven de lichtere kleuren en dunne lijnen de website weer een frisse uitstraling.

Uiteraard is een website nooit af en blijven we continu op zoek naar verbeteringen door te meten, te testen en door nieuwe inzichten in de site te verwerken.

Feedback