Nieuws

Nieuwe Dossier Online Opdrachtgever

08 april 2022

Nieuwe, verbeterde versie Opdrachtgever Dossier Online

In Syncasso Dossier Online hebben onze opdrachtgevers 24 uur per dag, 7 dagen per week real time inzicht in alle lopende- en gearchiveerde dossiers. Hiermee kunnen ze de voortgang van de werkzaamheden desgewenst continu monitoren en de dossiers raadplegen inclusief alle financiële gegevens en inkomende en uitgaande correspondentie.

Verbeterde versie

Ons nieuwe Dossier Online biedt een hogere gebruiksvriendelijkheid, een moderne look & feel en is beter beveiligd. Syncasso Dossier Online is op ieder (mobiel) apparaat te raadplegen. Waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot de laatste stand van (incasso) zaken zoals de laatste actie, de laatste betaling, de volgende geplande actie en financiële stand van zaken.

Real time actuele informatie sneller vindbaar

Dossier Online geeft inzicht in de verschillende deelportefeuilles en op totaal portefeuille-niveau. De toegangsrechten van de gebruikers kunnen per deelportefeuille ingesteld worden. Dankzij de uitgebreide snelfilter/zoekfunctie is alle informatie snel en gemakkelijk vindbaar. Zo kan snel gezocht worden op bijvoorbeeld dossiernummer, referentie van de opdrachtgever of zoeknaam. Dossiers die speciale aandacht vragen kunnen gemarkeerd worden waardoor ze direct zichtbaar zijn op de homepage van Dossier Online.

Direct reageren en communiceren met de behandelaar in de dossiers

Communiceren over specifieke dossiers, bijvoorbeeld over interventies, kan rechtstreeks in de Dossier Online omgeving, waardoor de volledige onderlinge communicatie tussen opdrachtgever en onze behandelaar op dossierniveau inzichtelijk is.

Beveiliging

Dossier Online voldoet aan ISO 27001:2013 en de privacy- wet en -regelgeving (AVG). Inloggen kan alleen via een beveiligd persoonlijk account met twee-staps-authenticatie en controle op IP-adres, waardoor uitsluitend op de (thuis)werkplek toegang verkregen kan worden. Bij het inloggen wordt de gebruikersnaam, het wachtwoord en de sessie-id samengesmolten tot een versleuteling die bij elke aanvraag in Dossier Online ‘onder water’ gecontroleerd wordt. Alle gegevens worden versleuteld verzonden door gebruik te maken van https. Het gebruik wordt met logfiles geadministreerd. Inactieve gebruikers worden automatisch uitgelogd. Voor Dossier Online is een externe beveiligingstest/penetratietest uitgevoerd. Het testrapport toont dat Dossier Online een hoog volwassenheidsniveau heeft op het gebied van autorisatiecontrole.

Gerelateerde nieuwsberichten

09 juli 2024

Samenwerking in de schulddienstverleningsketen

Samenwerking in de schulddienstverleningsketen is een voorwaarde om problematische schulden te voorkomen en op te lossen. Syncasso onderhoudt daarom via haar Social Responsibility Officer actief het contact met het schulddienstverleningsnetwerk om verbeteringskansen te signaleren en te realiseren.

Lees meer over: Samenwerking in de schulddienstverleningsketen
04 juli 2024

Mee met de gerechtsdeurwaarder

Regelmatig neem ik mensen mee op bij mijn huisbezoeken als gerechtsdeurwaarder. Zoals politici, pers en stakeholders om hen een realistisch beeld te geven van het werk van de gerechtsdeurwaarder en waar we in de praktijk mee te maken krijgen. Niet alleen de huisbezoeken zelf maar ook de vele stakeholders en de maatschappelijke aandacht voor schulden: hoe vinden we daar onze weg in?

Lees meer over: Mee met de gerechtsdeurwaarder
25 juni 2024

Lees mee met de verhalen van ons team

In deze serie leert u de mensen achter Syncasso kennen. Met deze keer Esther Verstraten, deurwaarder bij Syncasso.

Lees meer over: Lees mee met de verhalen van ons team
25 juni 2024

Syncasso Tour du Syncasso

Van 12 tot 14 juni hebben onze sportieve collega’s een mooie tocht van meer dan 500 km gemaakt langs al onze Syncasso-kantoren, allemaal voor het goede doel: de Hersenstichting. Op dag één trapten ze van Arnhem naar Utrecht, met een stevige portie wind door het Groene Hart naar Rotterdam, om te eindigen in het bruisende Amsterdam. Op dag twee trotseerden ze de polders richting Leeuwarden, gevolgd door een prachtige rit door natuurgebieden terug naar Arnhem.

Lees meer over: Syncasso Tour du Syncasso
20 juni 2024

Terugblik 3e editie van het Schuldenketencongres

Op donderdag 13 juni vond de derde editie van het Jaarcongres Schuldenketen plaats bij Villa Jongerius in Utrecht. Syncasso organiseerde samen met Kerckebosch Studiecentrum dit congres over de groeiende uitdagingen rondom financiële verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van burgers.

Lees meer over: Terugblik 3e editie van het Schuldenketencongres
18 juni 2024

Syncasso aanwezig bij Wijzer in geldzaken bijeenkomst: ‘Geldlessen voor de toekomst’

Op 10 juni waren we aanwezig bij de door Wijzer in geldzaken georganiseerde netwerkbijeenkomst ‘Geldlessen voor de toekomst’. Een waardevol evenement waar vooral docenten uit primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en partners uit de financiële sector bijeenkwamen ter bevordering van de financiële educatie in Nederland.

Lees meer over: Syncasso aanwezig bij Wijzer in geldzaken bijeenkomst: ‘Geldlessen voor de toekomst’
11 juni 2024

Onze Cash- en Care-jaarverslagen 2023

2023 was door economische en maatschappelijke onzekerheden een uitdagend jaar. Maar het bood ook kansen om te groeien en onze dienstverlening verder te verbeteren. We hebben in 2023 niet alleen onze bedrijfsdoelstellingen behaald, maar ook onze maatschappelijke betrokkenheid verder vergroot. Duurzame oplossingen, innovatie en de professionaliteit van ons team zorgden voor groei en een verdere versterking van onze marktpositie.

Lees meer over: Onze Cash- en Care-jaarverslagen 2023
04 juni 2024

Chi Lueng Chiu spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over ‘Homo Collaboratus’

In het afgelopen decennium is de overgang in gang gezet van de verzorgingsstaat naar de participatiemaatschappij. Dit heeft impact op schuldeisers en alle andere partijen die een rol hebben in het voorkomen en oplossen van schulden. Het vraagt zowel inzicht in de oorzaken van schuldenproblematiek als ideeën voor mogelijkheden om deze te voorkomen en op te lossen.

Lees meer over: Chi Lueng Chiu spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over ‘Homo Collaboratus’
30 mei 2024

Anna Custers (HVA) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over financieel welzijn jongvolwassenen

Over 2 weken is de 3e editie van het Jaarcongres Schuldenketen en bespreken we samen hoe de schuldenketen een positieve bijdrage kan leveren in de steeds uitdagendere financiële verantwoordelijkheid die burgers dragen.

Lees meer over: Anna Custers (HVA) spreekt tijdens Jaarcongres Schuldenketen over financieel welzijn jongvolwassenen
Feedback