Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Nieuwe directeur Operations voor Syncasso: Koen Kwadijk

Nieuwe directeur Operations voor Syncasso: Koen Kwadijk

Per januari jl. is Koen Kwadijk (34) in dienst getreden bij Syncasso als directeur Operations.

Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt heeft Koen de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening. Eerst bij de ING Bank en de afgelopen 8 jaar bij Achmea, waar hij diverse managementfuncties heeft vervuld bij Zilveren Kruis. In zijn laatste functie was hij (als opdrachtgever) onder andere verantwoordelijk voor het debiteurenmanagement van de business unit. Na het afronden van zijn Master Bedrijfskunde begon het te kriebelen. Hij was opzoek naar een nieuwe omgeving en nieuwe energie om zijn kennis en ervaring in te zetten en verder te kunnen ontwikkelen.

“Maatschappelijke relevantie en zorg voor mensen in combinatie met het inrichten en aansturen van een organisatie vind ik zeer interessant. Ik ben resultaatgericht, waarbij de focus ligt op een duurzame groei. Ik geloof dat je dit alleen kan behalen door je echt te verplaatsen in degene voor wie je werkt, of dit nu een opdrachtgever is of een debiteurklant. Dit leidt tot verbinding en begrip, waardoor je direct de juiste waarden weet te leveren of te overtreffen. Dit was ook wat mij aantrok om te werken bij Syncasso, de combinatie tussen cash en care.”

Als directeur Operations geeft Koen leiding aan de gehele Operatie, dit zijn de klantgroepen (met uitzondering van de klantgroep Corporate) en de ondersteunende afdelingen, zoals de deurwaarders, juristen, het Services Center en het Front Office. Hij is de schakel tussen het bestuur en de operatie. Het doel is om toe te werken naar een wendbare operatie, die snel kan inspringen op de veranderende vraag van onze klanten. In verbinding met onze omgeving en met onze proactieve werknemers weten wij telkens de klantwaardes te overtreffen. Hierbij is een open cultuur gericht op samenwerken, leren en continu verbeteren de basis.