Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

MKPay online incasso Internationaal. Nieuwe functionaliteiten MKPay

MKPay online incasso Internationaal
Nieuwe functionaliteiten MKPay

MKPay online incasso wordt ontwikkeld in co-creatie met MKB-ondernemers. We werken doorlopend aan het verbeteren van het gebruiksgemak van het online platform en het realiseren van nieuwe klantwensen.

MKPay voor grotere opdrachtgevers

Het platform is initieel ontwikkeld voor MKB-ondernemers die zo nu en dan één of een paar vorderingen via het platform willen incasseren. De vraag naar een efficiënte oplossing voor het uploaden van grotere aantallen vorderingen tegelijkertijd, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een module om dat betrouwbaar en snel mogelijk te maken. Met een .csv bestand (uit bijv. Excel) kunt u nu in een oogwenk uw vorderingen uploaden in MKPay. Ook als het internationale vorderingen zijn met buitenlandse adressen.

Internationaal

MKPay kan nu ook gebruikt worden voor adressen buiten Nederland. Als uw debiteuren zich in België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië, Duitsland, Polen, Hongarije, Bulgarije, Litouwen, Spanje, Portugal, Roemenië of Letland bevinden, kan vanuit MKPay de incassocommunicatie worden verzorgd. Voorlopig in het Nederlands, Engels of Pools. In de Betáversie bepaalt u zelf op debiteurniveau in welke taal u wilt communiceren. Meerdere landen en talen zijn in voorbereiding.

Automatische verwerking van creditnota’s

De verwerking van creditnota’s is geautomatiseerd in MKPay. Niet alleen wordt het saldo van de vordering aangepast, ook de verschuldigde rente over de vordering wordt automatisch correct berekend en gecommuniceerd met uw debiteurklanten.

Ook nieuw in deze release

We hebben een rapportage module toegevoegd aan MKPay zodat u met een druk op de knop de actuele stand van zaken in een overzicht van uw portefeuille(s) kunt laten maken. MKPay kan nu zowel voor opdrachtgevers met als zonder btw-plicht worden ingericht. En u kunt er nu voor kiezen om niet op opdrachtgever, maar op eiser-niveau de uitbetalingen te laten doen.

Vragen en wensen?

Nog geen opdrachtgever van MKPay? Ga naar MKPay.nl en start snel met zelf GRATIS incasseren. Of kies voor het Gemakpakket voor een compleet geautomatiseerd incassoproces waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. Geef uzelf dan meteen op voor ons Klantenpanel om mee te praten over de verdere ontwikkeling van MKPay.