Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Marktonderzoek Advocatuur fundament voor een nieuw kantoor

Marktonderzoek Advocatuur fundament voor een nieuw kantoor

Syncasso gaat hard werken om de allerbeste deurwaarder te worden voor de advocatuur. Geen bescheiden ambitie… Door goed te luisteren naar de advocatuur geven we samen inhoud aan die ambitie. Daarvoor hebben we in maart een onderzoek gedaan waarbij we de advocatuur hebben gevraagd hoe zij zich de perfecte dienstverlening voor de advocatuur voorstellen. De uitslag is bekend en vormt het fundament van onze nieuwe dienstverlening.

Waardevolle inzichten

Aan het onderzoek werkten zowel bestaande advocatuurrelaties als advocaten die (nog) geen zaken met ons doen mee. Hoewel dat op onderdelen kleine verschillen opleverde, waren de antwoorden op de vragen op hoofdlijnen consistent. Advocaten zijn van mening dat de deurwaarder veel toegevoegde waarde kan leveren. Dat komt alleen vaak niet uit de verf. Daar zijn wel voldoende mogelijkheden voor, als de deurwaarder het initiatief neemt, opties aandraagt, actief informeert, meedenkt en excelleert in bijzondere opdrachten. Belangstelling voor nieuwe ICT-oplossingen zoals portals is beperkt. Unaniem is de wens om vakmanschap en betere communicatie, zoals een digitale kopie van het exploot te ontvangen, direct na betekening. Ook valt op dat advocaten een duidelijke mening hebben over de tariefstructuur.

Werk in uitvoering

De resultaten van het onderzoek geven richting aan de nieuwe koers van ons kantoor om de allerbeste gerechtsdeurwaarder voor de advocatuur te worden. Daarvoor is onder andere een intern opleidingstraject van start gegaan dat zowel in omvang als in diepgang uniek is in de markt. Daarnaast wordt op de achtergrond hard gewerkt aan de nieuwe positionering van onze dienstverlening voor de advocatuur. Daar hoort u vlak na de zomer (veel) meer over. Kunt u niet wachten? Zoek dan contact met Sjef van der Putten (s.vanderputten@syncasso.nl) om een afspraak te maken. Hij vertelt u graag meer.