Nieuws

Marga Hoek keynote Syncasso op Credit Expo 2023

12 oktober 2023

 

Op dinsdag 7 november is het jaarlijkse evenement voor de Nederlandse creditmanagement sector: de Credit Expo 2023 in het Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Het thema van dit jaar is: Duurzaamheid.

Wat is de waarde van duurzaamheid voor creditmanagement en incasso?

Nu duurzaamheid een businessprincipe wordt, verandert ook de rol van onze sector op dit gebied. Dat staat centraal tijdens de keynote sessie van Syncasso waarin Marga Hoek, internationaal thought leader, Board Member en auteur van meerdere bestsellers over duurzaam ondernemen, u meeneemt. Ze geeft antwoord op de brandende vraag ‘Wat is de waarde van duurzaamheid voor creditmanagement en incasso?’ en zal inspireren met een prikkelende lezing over de uitdagingen en kansen die er zijn. Marga gaat in op welke vragen we ons zouden moeten stellen en welke innovaties er over de wereld op ons vakgebied plaatsvinden, waardoor een duurzamere rol in Credit Management zeker mogelijk wordt!

We kijken uit naar de keynote ‘De waarde van duurzaamheid voor Credit Management’ op de Credit Expo, 7 november, 11.00 – 11.45 uur in de Galloway. Bent u er ook bij? Inschrijven kan via onderstaande button.

Inschrijven Credit Expo 2023
Feedback