Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Kwaliteitsimpuls voor Syncasso kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsimpuls voor Syncasso kwaliteitsmanagement

Huib Dijkstra start per 1 maart als Intern Auditor

Syncasso investeert in kwaliteitsmanagement. Omdat onze ISO en ISAE-certificeringen heel belangrijk zijn voor onze opdrachtgevers. Onze certificeringen laten zien dat bij Syncasso de kwaliteit geborgd is. In combinatie vullen onze certificeringen elkaar aan en vormen een integraal kwaliteitssysteem.

Interne audits

De interne audits voor onze ISAE-, ISO- en KBvG-certificeringen lopen het hele jaar door en worden afgenomen op al onze vestigingen. De audits zijn niet alleen gericht op controle, maar ook op het verbeteren van onze kwaliteit. De maatschappij verandert, onze opdrachtgevers veranderen, er komen steeds nieuwe technische toepassingen. Het is ook onze verantwoordelijkheid om die veranderingen mee te nemen in onze audits voor ISAE en ISO. Zo werken we aan constante kwaliteitsverbetering voor onze opdrachtgevers.

Kwaliteitsimpuls

Vanaf 1 maart komt Huib Dijkstra het kwaliteitsmanagementteam van Syncasso versterken als intern auditor. Huib is sinds 1991 actief in het werkveld en brengt een enorme ervaring mee vanuit zijn eerdere functies als financieel specialist/rechercheur bij de Politie, onderzoeker bij het team forensics van Hoffman Bedrijfsrecherche, riskcontroller bij Rabobank, manager internal auditor bij Macintosh Retail Group, teammanager Governance, Riskmanagement, Compliance en Analyse bij Menzis en risk manager bij Univé.

Huib Dijkstra

Huib Dijkstra