Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Grote belangstelling voor Syncasso op de Credit Expo

Grote belangstelling voor Syncasso op de Credit Expo

Thema 360º Klantbeeld en succesvolle introductie IncassoController

De Credit Expo afgelopen donderdag 8 november is druk bezocht. Weliswaar iets minder dan voorgaande jaren, maar daar was op de Syncasso stand weinig van te merken. Daar stond het Credit Management publiek in de rij om een 360º selfie te laten maken. Meer dan 130 relaties en bezoekers gingen op de foto in de speciale fotocabine op de Syncasso stand waarin je door 248 digitale camera’s tegelijkertijd gefotografeerd werd. Een Syncasso 360º klantbeeld van jezelf waarvoor onze bezoekers ruim de tijd namen.

Besloten ronde tafel

Tijdens de besloten ronde tafel bijeenkomst van Syncasso wisselden we met onze relaties van gedachten hoe we kunnen samenwerken aan een integraal klantbeeld. Dat leverde interessante discussies op over creditmanagement klantreizen en -profielen. In een bijeenkomst van een uur is dit onderwerp niet diepgaand te bespreken met elkaar. Daarom hebben we voorgesteld om de discussie over onderwerpen die de toekomst van het creditmanagementvak kunnen beïnvloeden in kleinere groepen te zullen voortzetten.

IncassoController

Een primeur op de Credit Expo was onze samenwerking met Flanderijn om IncassoController te ontwikkelen en daar te introduceren. Met een eigen stand waar met een enorm touchscreen IncassoController in actie te zien was en creditmanagers zelf konden proberen (en ondervinden) hoe snel en gebruikersvriendelijk IncassoController inzicht biedt in complexe creditmanagement portefeuilles. Meer weten over IncassoController? Ga naar www.incassocontroller.nl.