Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Goodhabitz online trainingen voor alle Syncasso collega’s

Goodhabitz online trainingen voor alle Syncasso collega’s

Ons Syncasso-merk wordt dagelijks tot leven gebracht door onze medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk om de Syncasso merkbelofte We Cash. We Care. waar te maken. Dit is geen kleine opgaaf. Het vraagt om inzet, doorzettingsvermogen en continue ontwikkeling. Om onze ontwikkeling up to date te houden is Syncasso een samenwerking aangegaan met Goodhabitz.

Meer dan 100 online trainingen

Goodhabitz biedt meer dan 100 online training die de ontwikkeling van competenties en vaardigheden ondersteunen. Sommige trainingen volgt iedereen, zoals de training over AVG en privacy. Daarnaast is er (persoonlijke) belangstelling voor Excel trainingen, trainingen over Ethiek, omgaan met agressie, gewoon goed Nederlants (geen typo) en lekker in je vel zitten. Voor een aantal trainingen kun je een officieel certificaat behalen als je de training succesvol gevolgd hebt. Daarvoor krijg je na elke module een online vragenlijst per e-mail toegestuurd. Die laat goed zien welk deel van de training je al goed beheerst. En waar je nog een keer extra naar moet kijken.

Veel belangstelling

Er is gelukkig veel belangstelling voor de online trainingen. Maar daarbij wordt wel opgemerkt dat sommige trainingen behoorlijk intensief zijn. Je haalt tenslotte niet zomaar een certificaat. Naast het brede aanbod van trainingen dat Goodhabitz al biedt, kunnen ook maatwerk trainingen worden ontwikkeld of, zoals bij de training AVG en privacy, delen van de training worden aangevuld met informatie en vragen die specifiek voor Syncasso zijn ontwikkeld.