Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Fusiebericht

Incassade en Groenewegen+Partners zijn op 22 september gefuseerd. Beide organisaties verschillen in aanpak maar delen een focus op betere incassoresultaten vanuit debiteurenkennis en gedragsonderzoek. We gaan daarom samen verder onder een nieuwe merknaam en zetten de volgende stap in creditmanagement.

De nieuwe organisatie definieert de nieuwe incassonorm door debiteurendata, communicatieprofielen en een wetenschappelijk bewezen klantgerichte benadering te combineren. Maatwerk, waarmee we door begrip optimaal grip krijgen op uw incassovraagstuk. Met resultaat.

Om 10.30 uur zullen we op de Credit Expo in zaal 11/12 onze nieuwe merknaam presenteren. Deze sessie staat onder leiding van journalist Wouter Kurpershoek en hij zal Paul Otter (Algemeen directeur Incassade) en Michaël Brouwer (CEO Groenewegen en Partners) bevragen over de achtergronden van de fusie en de plannen en ambities van de nieuwe organisatie.

Interesse om deze sessie bij te wonen of een bezoek te brengen aan onze stand nummer 4? Vraag dan hier een toegangskaart aan.

Meer informatie kunt u vinden op www.creditexpo.nl of bel met 088 – 515 15 15.

Blijft op de hoogte en volg ons op Twitter of LinkedIn.

Dit bericht delen via: